AZ blijft nog hopen op komst Gouweleeuw

By
Updated: januari 26, 2013

AZ doet er nog steeds alles aan om Jeffrey Gouweleeuw over te nemen van sc Heerenveen. Dit weet Voetbal International te melden op haar website. De Alkmaarders worden al de gehele transferperiode gelinkt aan de verdediger, maar er is nog steeds geen akkoord.

Gouweleeuw heeft al diverse malen laten weten graag te willen vertrekken bij Heerenveen, die hem het liefst pas in de zomer willen laten gaan. De Friese club heeft al tweemaal een bod afgewezen van AZ op de talentvolle mandekker. De zaakwaarnemer liet eerder weten dat hij een akkoord verwacht in de winterperiode.

AZ is deze winter druk bezig op de transfermarkt. Eerder werden Willie Overtoom (Heracles Almelo) en Jonas Heymans (Lierse SK) al vastgelegd. De Alkmaarders hopen maandag ook Aron Jóhansson de presenteren. De IJslander moet overkomen van Aarhus GF. Bron tekst: Soccernews.nl Bron foto: FCUpdate.nl

2 Comments

 1. Mark

  26 januari 2013 at 16:03

  AZ huurt Boymans EN Falkenburg aan NEC met optie tot koop!

 2. iPjotr

  26 januari 2013 at 23:21

  Stond tegen PEC weer lekker lucht te dekken bij de tegentreffer.
  Vorige week was t ook niet sterk in de eerste minuut.
  Een echt moisandertje.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *