AZ verlangt 10 miljoen euro voor Maher

By
Updated: januari 26, 2013

De kans wordt alsmaar kleiner dat Adam Maher deze maand nog de overstap gaat maken naar PSV. Het groeibriljantje van AZ moet de Eindhovenaren zo’n tien miljoen euro kosten. Een bedrag dat niet wordt verlaagd.

Dat bevestigde technisch directeur Marcel Brands van PSV tegenover Het Eindhovens Dagblad. De beleidsbepaler voegde daaraan toe dat hij niet aan deze prijs wil én kan voldoen. AZ geeft op haar beurt geen krimp en verlaagt de prijs niet.

Maher gaf in het verleden al herhaaldelijk aan een transfer naar PSV te verkiezen boven het uitdienen van zijn contract in Alkmaar. De Eindhovenaren willen echter niet verder gaan dan zeven miljoen euro. Bron: Elfvoetbal.nl

5 Comments

 1. Jeroen

  26 januari 2013 at 10:35

  Ik ben erg blij dat AZ gewoon haar poot stijf blijft houden en niet ingaat op het lage bod van PSV. Dat geeft in ieder geval aan dat ze hebben geleerd van het verleden en niet zomaar meer spelers voor een laag bedrag laten vertrekken.

 2. oma

  26 januari 2013 at 10:40

  ik vind het weinig,als ik hem gisteren ook weer bezig zag is hij meer waard,helemaal naat lampenstad.

 3. Nelis

  26 januari 2013 at 10:47

  Overigens ook mooi, gister na de wedstrijd was Maher redelijk mild over jet hele transfer gebeuren. Hopelijk heeft ook hij nu door dat het echt geen zin heeft om te zeuren.

 4. michiel

  26 januari 2013 at 11:08

  De tijden dat AZ spelers voor een prikkie naar concurrenten gaan zijn voorbij!

 5. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  26 januari 2013 at 12:20

  Ik ben zwáár teleurgesteld in PSV dat ze hem voor deze uitverkoopprijs nog steeds niet hebben opgehaald. Verwacht PSV werkelijk veertig procent korting ofzo!? Deze geste van AZ van twee miljoen korting is weer niet genoeg!? Laat PSV er dan verder het zwijgen over doen.
  En als Adam Maher het er allemaal niet mee eens is dan moet hij gewoon een enkeltje Eindhoven nemen en niet weggaan uit het kantoor van PSV voordat ze over de brug zijn gekomen of toegeven dat hij ook teleurgesteld is in hen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *