Overtoom stelt medische keuring uit vanwege VVV

By
Updated: januari 25, 2013

Willie Overtoom tekent vrijdag nog niet zijn contract bij AZ, maar de Alkmaarse fans hoeven zich geen zorgen te maken. De 26-jarige middenvelder stelt dat uit om bij VVV Venlo-AZ aanwezig te kunnen zijn.

“Ik vind het belangrijk mijn gezicht te laten zien, interesse te tonen in mijn nieuwe ploeggenoten”, zegt hij vrijdag in De Telegraaf. Overtoom tekent zaterdag een contract voor 3,5 jaar en wordt herenigd met zijn oude trainer Gertjan Verbeek.

“Dit is – met alle respect voor Heracles – toch weer een stapje hoger, de prikkel die ik nodig heb. Op Twitter en Facebook heb ik van de Heracles-fans en AZ-supporters alleen maar leuke reacties gehad”, zegt Overtoom, die Heracles ruim drie ton oplevert. “Daar ben ik blij om. Het geeft me een beter gevoel, dan wanneer ik aan het einde van het seizoen gratis de deur was uitgelopen.”

“Ik wil de trainer (Peter Bosz, red.) vragen of ik zaterdag na Heracles-PSV afscheid kan nemen van de staf, mijn medespelers en de medewerkers van Heracles. Voorzitter Jan Smit en algemeen directeur Nico-Jan Hoogma kwamen al naar me toe om me te feliciteren.” Bron: Voetbalprimeur.nl

5 Comments

 1. De echte supporter

  25 januari 2013 at 14:26

  hieruit spreekt betrokkenheid en respect voor je werkgever. Prima dat gedrag past prima bij az.

 2. Jorno

  25 januari 2013 at 15:03

  Geweldig om zo naar je medespelers toe te zijn. Hopelijk gaat hij het helemaal maken in Alkmaar. Ik heb hoge verwachtingen.

 3. Jeroen

  25 januari 2013 at 16:10

  Ik vind het nu al een topper! We krijgen op deze manier wel echt een sterk middenveld.. althans als Maher sowieso tot de zomer blijft.

 4. iPjotr

  25 januari 2013 at 22:29

  Clubliefde bestaat!

 5. De echte supporter

  26 januari 2013 at 00:19

  Blijkbaar, misschien maher er ook nog iets van lerem

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *