PSV sneert naar Maher en zaakwaarnemer

By
Updated: januari 23, 2013

Marcel Brands kan het niet hebben dan AZ haar poot stijf houdt en geen water bij de wijn gaat doen. PSV zou namelijk niet verder willen gaan dan 6 of 7 miljoen, terwijl AZ zeker een bedrag van 9 miljoen wilt ontvangen voor een van de grootste talenten van Nederland. Het ziet er dan ook uit dat Maher pas in de zomer gaat vertrekken.

De tijd dat clubs uit de top van de Eredivisie grof betalen voor een uitblinker van een subtopper of middenmoter is voorbij, schrijft het Algemeen Dagblad. AZ wil ongeveer 9 miljoen euro voor Maher (19) ontvangen. PSV heeft de hoop op de komst van de getalenteerde middenvelder nog niet helemaal laten varen, maar het geloof ebt wel weg.

Technisch manager Marcel Brands van de Eindhovenaren kan het niet laten om nog even een sneer uit te delen richting het Maher-kamp, omdat AZ kan vragen wat het wil. “Dan had Adam maar een gelimiteerde transfersom in zijn contract moeten laten opnemen”, stelt de bestuurder. Bron: Voetbalprimeur.nl

4 Comments

 1. Jeroen

  23 januari 2013 at 10:31

  Hahaha die Brands laat zich wel kennen. Wat is het toch ook een hufter met zijn gelimiteerde transferbedragen opnemen in een contract. Zegt hij dat ook tegen de toekomstige kopers van PSV spelers?

 2. iPjotr

  23 januari 2013 at 11:44

  Als je 1,5 miljoen durft te vragen voor Manolev dan is Ad8m het 10 voudige waard.
  Misschien moet eindhoven het gemeentehuis ook maar verkopen om onze talenten te kunnen kopen. Zo zie je maar, meezeilen op de kennis van andere maakt je nog geen goede manager, MarcelBrands!!!

 3. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  23 januari 2013 at 12:55

  Met de dag neemt mijn teleurstelling in poenclub PSV toe. Maar ik begrijp ze wel, zij willen ook dik aan een doorverkoop van Maher verdienen want in Eindhoven blijf je niet lang. Dus de inkoopprijs moet laag blijven. Het heet niet voor niets betaald voetbal.

 4. oma

  23 januari 2013 at 13:21

  wat een zielg kind die brands.
  az moet 12 vragen aan piesvee

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *