Overtoom bevestigt interesse en ziet overstap zitten: ‘AZ staat op één’

By
Updated: januari 23, 2013

Willie Overtoom hoopt nog deze maand de overstap naar AZ te maken. De middenvelder is bij Heracles Almelo in het bezit van een aflopende verbintenis en heeft toestemming gekregen om met de Alkmaarders te onderhandelen.

“Ik ben blij dat een grote club als AZ nu belangstelling voor me toont”, zegt de 26-jarige Overtoom in De Telegraaf. Heracles en AZ hebben de verwachting uitgesproken er wel uit te komen over de transfersom. Mocht Overtoom vervolgens een persoonlijk akkoord bereiken met de Noord-Hollanders, dan keert hij terug op het oude nest. De middenvelder speelde namelijk al in de jeugdopleiding van AZ.

“Ik zal op korte termijn beslissen over mijn toekomst”, zegt Overtoom, die in Alkmaar zijn oude trainer Gertjan Verbeek treft. “Afgezet tegen de andere aanbiedingen die ik heb gehad, staat AZ op één.” Bron: FCUpdate.nl

5 Comments

 1. Jeroen

  23 januari 2013 at 10:29

  Mooi dat hij graag naar AZ komt. Toch vraag ik mij af of hij in de filosofie past van AZ gezien zijn leeftijd.

 2. iPjotr

  23 januari 2013 at 12:27

  Opleidingsclub laat waarschijnlijk zijn spelers elders rijpen! Waarom niet, toen Willie AZ verliet had Dirk S. hele andere plannen. Als je weet dat ad8m in de zomer weggaat, doe je het goed om een jongen uit de regio te halen met enig eredivisie-ervaring.

 3. Michiel

  23 januari 2013 at 12:43

  • De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

   23 januari 2013 at 13:04

   Denk dat de afkoopsom ook niet veel zal zijn gezien het feit dat hij niet meer werd opgesteld vanwege zijn aflopende contract, dus dat doet AZ goed. Nu kijken hoe hij gaat renderen nu alle huidige nummers 10 van AZ waarschijnlijk binnenkort vertrekken.

 4. oma

  23 januari 2013 at 13:24

  de transfer schijnt er door te zijn,zo staat op de vi site bron jan smit voorzitter heracles.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *