Falkenburg wil zo snel mogelijk weg

By
Updated: januari 22, 2013

Erik Falkenburg is onder Gertjan Verbeek bij AZ op een dood spoor beland en wil weg uit Alkmaar. De middenvelder hoopt op een transfer. Begin november stond Falkenburg voor het laatst in de basis bij AZ. Sindsdien moet hij het doen met een plek op de tribune, bank of een korte invalbeurt. Dat is heel lastig, ik heb het er zwaar mee”, zei hij in gesprek met RTV Rijnmond.

Falkenburg speelt zijn wedstrijden tegenwoordig op maandagavond, bij de beloften. “Ik moet deze wedstrijden blijven spelen om in conditie te blijven en wedstrijdfit te blijven. Dat is belangrijk. Maar het is natuurlijk duidelijk dat ik wil spelen. Als dat niet bij AZ kan, dan maar ergens anders. Ik heb daar ook met AZ over gesproken.”

“We zoeken naar een oplossing, wat het wordt is nog afwachten”, ging Falkenburg verder. “Mijn zaakwaarnemer is bezig om een oplossing te zoeken. Ik wil weer spelen, bij een club in de Eredivisie. Zo snel mogelijk. Of er interesse is van clubs weet ik niet, dan moet je bij mijn zaakwaarnemer zijn.”

Falkenburg wil zo snel mogelijk weg bij AZ. “Ik heb het nu zwaar bij AZ, ik speel niet. Dat is voor een speler ontzettend vervelend. Ik heb wel het gevoel dat het eindig is bij AZ voor mij. Er moet iets nieuws komen, daar zijn we nu mee bezig.”

Bron: FOK.nl

15 Comments

 1. Eelco

  22 januari 2013 at 09:57

  Ikzelf vind dit het beste transfernieuws tot dusver bij AZ. Ik had het niet zo op met Falkenburg. Dus als de kans komt zou ik m grijpen AZ. Snel wegdoen.

  • Jeroen

   22 januari 2013 at 10:21

   Inderdaad laar hem maar lekker vertrekken. Ik vind het een waardeloze speler voor AZ.

   Toch wel jammer want hij werd ooit gehaald als een zeer groot talent, maar het is er nooit uitgekomen. Laten we wel een vervanger halen, want anders wordt de selectie wel heel erg dun.

 2. Geert

  22 januari 2013 at 10:29

  Zou het voor Messaoud geen reden zijn om toch te blijven? Kan hij eindelijk zijn kans krijgen. Ik vind dat we ons veel meer op de jeugd moeten richten net als ajax en Feijenoord. Daar werpt het ook zijn vruchten af, dus waarom zou dat bij ons niet het geval zijn?

  • Peejee

   22 januari 2013 at 10:31

   EEEEENNNSSSSS!

 3. Peejee

  22 januari 2013 at 10:30

  Wie was ook alweer die speler die AZ op weergaloze wijze een ronde verder hielp in de Europaleage…?

 4. RemkoDJ

  22 januari 2013 at 10:51

  Jullian Jenner?

 5. Mike

  22 januari 2013 at 11:11

  Van my mag hy ook weg

 6. Nelis

  22 januari 2013 at 17:24

  Uitstekende voetballer, fantastische balcontrole. Heeft alleen nooit zijn stempel (ondanks enorm veel kansen) kunnen drukken op AZ. Het ga je goed Eric!!

 7. Maarten

  22 januari 2013 at 17:36

  Plzzzzzz blijf falkenburg

 8. Maarten

  22 januari 2013 at 19:06

  Hij is een goede stand in op het middenveld en een aardige persoonlijkheid gewoon wat vaker laten spelen en laten blijven

 9. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  22 januari 2013 at 21:33

  Meestal net niet, soms net wel. En dat breekt hem op. En het moet hem vast steken dat hij tegelijkertijd gehaald is met Nick Viergever en dan te zien dat die op dit moment al zo veel verder is. Maar dat is de realiteit en hij wil natuurlijk ook verder. Misschien is er voor hem ergens anders meer succes weggelegd. Maar of er een andere club is die hem die kans wil geven? We zullen het zien.

  • iPjotr

   22 januari 2013 at 21:56

   Helemaal met je eens, zou het leuk kunnen doen bij bv roda.
   Ruudje Vormer was ook “net niet ” en bloeide helemaal op.
   Falkie mag ook nog ff blijven opdat Ad8m deze zomer vertrek, maar of GJ hem dan een kans geeft op de juiste positie, ik betwijfel het

   • Jeroen

    22 januari 2013 at 22:28

    Tja wie zou hij anders moeten neerzetten op die positie? Messaoud vertrekt ook al.

 10. rucarni

  23 januari 2013 at 06:10

  tja jammer maar kans gehad strik erom en verkopen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *