Maher hoopt op ‘gunfactor’ AZ

By
Updated: januari 21, 2013

Adam Maher hoopt zo snel mogelijk de overstap naar PSV te maken. Ondanks de mogelijke transfer, speelde de middenvelder van AZ gewoon mee tegen Vitesse (4-1, EH).

“Natuurlijk ben ik met mijn mogelijke transfer bezig. Maar op het veld kan ik me daar goed voor afsluiten. Ik voer altijd mijn taken uit en wil en kan ook in alle omstandigheden presteren”, stelde de aanvallend ingestelde middenvelder.

PSV zou vijf miljoen over hebben voor Maher, terwijl AZ er minimaal negen in ruil wil. “Ik kom uit de jeugdopleiding, dus ik heb weinig gekost. Bovendien zou de club een jeugdspeler ook wel iets mogen gunnen.” Bron: Elfvoetbal.nl

 

7 Comments

 1. Jeroen

  21 januari 2013 at 11:12

  Misschien moet Maher gewoon zijn mond leren houden en afwachten. Hij weet wat AZ verlangt. Ga daar niet steeds over zitten zeuren. Als je naar de gerelateerde berichten kijkt, dan zie je alleen maar ‘gezeur’ van Maher en dat hij het liefst zo snel mogelijk vertrekt. Je bent 19 jaar oud! Wacht dit gewoon even rustig af voordat mensen echt een hekel aan je gaan krijgen.

 2. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  21 januari 2013 at 13:12

  Vergelijkbare vervanging kost ook veel geld en we gunnen het jou wel maar concurrent en poenclub PSV niet. Simpel, punt uit.

 3. vvdne

  21 januari 2013 at 20:08

  Wat een jankerd. Maar goed als hij zo graag wil. Prima. Dat moet dan maar. Voor 5 mio mag hij van mij weg, maar dan wel met aanvullende voorwaarden. 1) niet naar een NL club want dan hebben wij er alleen maar last van. 2)In het contract moet worden bepaald dat AZ bij doorverkoop van Maher nog eens 4 mio krijgt (dit los van de vergoeding voor het feit dat AZ zijn opleidingsclub is) Bij het niet verlengen van het contract met Maher moet de kopende club alsnog 2 mio overmaken.
  Lijkt mij een prima deal. Dan heeft AZ 5+1 van Pelle om iets anders te kopen. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om Messaoud als hij hersteld is toch nog wat wedstrijden te laten spelen. Misschien dat hij dan toch nog wil bij tekenen.

 4. De echte supporter

  21 januari 2013 at 20:14

  Van mij mag hij helemaal niet weg onder de negen miljoen. Die zankert moet niks gegund worden hij moet de supporters ets gunnen. Mooi voebal.. En verder gewoon klep dicht en wachten wat er gebeurd.
  Jezus hij heeft pas een jaar goed gespeeld. Hoezo moet az hem iets gunnen…..druiloor dat kind

 5. Robert

  22 januari 2013 at 11:22

  Maher heeft nog een contract dus daar moet hij zich gewoon aan houden. Hij heeft begin dit seizoen ook nog een verbeterd contract getekend waardoor hij meer verdient dus over gunnen gesproken. Gewoon goed voetballen dan komen de aanbiedingen vanzelf. Dat is voor AZ goed en ook voor Maher!

 6. iPjotr

  22 januari 2013 at 15:18

  Wij gunnen je veel , en zelfs veel meer dan PSV, die kopen alleen maar om concurrenten zwakker te maken. Wordt daar in eindhoven behoorlijk druk op t middenveld!
  Wenger van Arsenal zoekt nog versterking, dat gunnen we jou als je hoger op wil.
  Maar heb je niet met volle verstand een contract getekent tot 2015.

 7. rucarni

  23 januari 2013 at 06:13

  gun factor ???????????? aardige jongen hoor die maher maar indrdaad hij moet leren om niet als een klein kind {
  wat hij echt nog is} zo te zeuren …dit zijn zaken az heeft het niet meer zwaar dus vragen ze nu een goede prijs 9 milj en dan kan hij weg liefst naar een buitenlandse club die zeker gaat komen….en als hij naar psv gaat dan zal het voor 2 jaar zijn en verkopen hun hem voor 9 a 11 milj dus onder de 9 milj niet verkopen . en gunfactor heeft hij allang verspeeld met ze gezeik over transfers….

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *