Gouweleeuw maakt nog eens duidelijk: ‘Ik wil vertrekken’

By
Updated: januari 21, 2013

Gouweleeuw en Heerenveen blijven maar steggelen met elkaar over een transfer van de verdediger naar AZ. Nu verwijt de stopper de diretie van de Friezen een onderling gesprek verkeerd naar buiten te hebben gecommuniceerd.

“Volgens mij is het duidelijk hoe ik mij heb uitgesproken. Het heeft geen zin om honder keer mezelf te gaan herhalen. Iedereen weet hoe het zit, dus ook de directie. Ik wil vertrekken. Punt”, zo is Gouweleeuw stelling tegenover de NOS. Bron: Elfvoetbal.nl

5 Comments

 1. Jeroen

  21 januari 2013 at 11:09

  Ben benieuwd hoe deze transfersoap gaat eindigen. Ik betwijfel het toch of Gouleeuw deze winter al de overstap gaat maken.

  Wat vinden jullie overigens van Kali (FC Utrecht)? Is dat geen goede vervanger voor als Maher vertrekt?

 2. Sander

  21 januari 2013 at 17:10

  Gouweleeuw erin reijnen eruit

 3. Nelis

  21 januari 2013 at 18:44

  Ik kan me voorstellen dat Heerenveen hier niet heel erg blij mee is. Het is een beetje zoals bij ons het gezeur met Maher, alleen zitten wij niet ook nog eens te fitten op Gouweleeuw.

 4. iPjotr

  22 januari 2013 at 15:11

  Past perfect bij AZ.
  Stond sterk te verdedigen 1e minuut tegen Heracles.
  Is al helemaal op t niveau van Reijnen Gorter en Marcelis.

 5. rucarni

  23 januari 2013 at 06:20

  hele sterke speler die nog veel meer kan groeien in az …kom op az doe nog eens een poging ….in de zomer hebben we weer 6 a7 kanidaten die hem willen halen omdat hij dan wat goedkoper is…… rijnen verkopen ..viergever tekend niet bij dus sla je slag nu het nog kan… overtoon erbij en eens kijken voor nog een sterke verdediger..en middevelder…. sorry jongens maar een type als R. Snijder van rkc is ook eeb goede speler een vechter en iemand die de ploeg op sleeptouw kan nemen en dan nog een spit of twee AZ moet nu ze tanden laten zien anders krijgen we een leegloop aan het einde van het seizoen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *