Onzeker of El Hamdaoui dit seizoen nog speelt

By
Updated: april 11, 2009
Onzeker of El Hamdaoui dit seizoen nog speelt

Het is nog onduidelijk of Mounir El Hamdaoui dit seizoen nog binnen de lijnen zal verschijnen. De aanvaller van AZ, en topschutter van de Eredivisie, liep vrijdag in de competitiewedstrijd bij NAC Breda (0-1 winst) een enkelblessure op. El Hamdaoui, die na zes minuten geblesseerd raakte, bleef in de rust in de kleedkamer achter.

De Marokkaan kreeg eerst een schop op zijn enkel van Tommie van der Leegte en meteen daarna moest hij ook een charge van Kees Kwakman incasseren. Volgens trainer Louis van Gaal wilde zijn aangeslagen spits toch doorspelen. “Ik vroeg hem of het nog ging. Mounir zei: ik wil door. Maar ik had hem beter niet kunnen laten staan.”

“Hij moest drie aanslagen achter elkaar incasseren, op zijn enkel, kuit en achillespees. Het is mijn fout dat ik hem toch door liet spelen, want in de rust ging het niet meer”, aldus Van Gaal. De ernst van de blessure van El Hamdaoui is nog niet bekend. De voormalig speler van onder andere Tottenham Hotspur scoorde tot dusver al 21 keer. Bron: Voetbalzone.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *