Verbeek hekelt PSV: ‘Verschijnt een hoop onzin in de pers’

By
Updated: januari 18, 2013

Verbeek is absoluut niet te spreken over de handelswijze van PSV. Met name technisch manager Brands moet het ontgelden. Verbeek: “Brands roept nu in de media dat hij mensen niet voor het hoofd wil stoten, maar hij doet niet anders. Er verschijnt vanuit Eindhoven veel onzin in de pers.”

“Ik lees nu overal weer dat Adam niet te koop is”, trapte Verbeek desgevraagd af. “Dat is onzin. Iedereen is hier te koop, alleen wel voor het juiste bedrag. Vorige zomer heeft PSV een telefonisch bod gedaan op Maher, dat toen door ons is afgewezen. Dat bod heeft PSV daarna ontkend. Vandaar dat wij sindsdien alleen schriftelijke aanbiedingen in beraad nemen.”

“Vraag Brands maar op de man af of hij een schriftelijk bod op Maher heeft gedaan. Hij ontwijkt het steeds, noemt zelf nooit bedragen. Zodra een x-bedrag voor Maher wordt betaald, is-ie weg. Nu is het voor AZ geen onderwerp. De spelersgroep wordt er wel door beïnvloed. Die lezen ook de krant. Vervelend.”

2 Comments

  1. Jeroen

    18 januari 2013 at 14:11

    Misselijk mannetje die Brands.. Je zou toch denken dat hij wel wat manieren had geleerd bij AZ… Waarschijnlijk weer snel vergeten.

  2. de echte supporter

    18 januari 2013 at 15:25

    manieren verleer je blijkbaar heel snel….wat een l…l is die Brands

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *