PSV hoort weer ‘nee’ bij AZ: ‘Ze hebben aangegeven niet te willen verkopen’

By
Updated: januari 17, 2013

Er zijn grenzen aan wat PSV wil doen voor de komst van Adam Maher. De Eindhovense club wil hem dolgraag overnemen van AZ en is bereid daar zes miljoen euro tegenover te stellen. In Alkmaar wil men echter méér geld zien voor de jonge middenvelder en dus lopen de onderhandelingen nu al vast, lijkt het. Twee weken voor het einde van de transfermarkt lijkt Maher gewoon bij AZ te blijven.

Donderdag laat Brands aan het Eindhovens Dagblad weten dat hij weer bot heeft gevangen in een poging Maher weg te halen bij AZ. PSV vindt een transfersom van negen miljoen euro ridicuul en AZ weigert verder te praten over de verkoop van de jonge Oranje-international. “De situatie is zoals die is. Ik heb goed contact met de directeur van AZ, Toon Gerbrands. Ze hebben aangegeven niet te willen verkopen. Dan houdt het op een gegeven moment op”, aldus Brands. Bron: Voetbalzone.nl

6 Comments

 1. Jeroen

  17 januari 2013 at 23:09

  Goedzo AZ! Gewoon resoluut weigeren om mee te werken als PSV van die lullige bedragen blijft bieden. Bij 9 miljoen euro wordt het leuk. Als er dan nog een doorverkoop clausule erbij komt kunnen we tevreden zijn.

 2. De echte supporter

  17 januari 2013 at 23:11

  Dat is mooi niet onder de negen miljoen. Nu moet maher weer leren z’n mond te houden en ze een ste gedragen. Hij heeft net een verbeterd contract en loopt nu alweer te rellen met zijn uitspraak. Ik wil nu naar psv punt.
  Jongen ga lekker na sesamstraat slapen dan kan je rustig volwassen worden. Bah wat een figuur

 3. oldfan

  18 januari 2013 at 07:58

  Terecht dat AZ zich niet laat afschepen met een te laag bedrag. De winnaar is dan PSV die hem voor 15 doorverkoopt, ongeacht een doorverkooppercentage.
  Ajax verkoopt komende zomer ook een aantal bekende spelers waardoor de opbied en keuze mogelijkheden voor AZ toenemen. In de zomer kunnen ze zich dan goed gaan voorbereiden om goede spelers naar Alkmaar te halen. Ik hoop dat Maher volwassen omgaat met de situatie en laat zien een topspeler in wording te zijn.

 4. Jay

  18 januari 2013 at 09:28

  Ik hoop idd dat dit niet gaat doorwerken in de groep, dat Maher er niet meer vol voor wil gaan en dat de andere spelers daar ook in mee getrokken worden. Dan kakt de hele boel in elkaar en zijn we mooi de sjaak.

 5. de echte supporter

  18 januari 2013 at 09:34

  als maher zich zo gaat opstellen moet je hem op de bank zetten dan kan hij toekijken.

 6. Azforever

  18 januari 2013 at 10:13

  Ik denk niet dat hij lastig gaat doen, heeft hij volgens Verbeek na de zomer ook niet gegaan.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *