‘Salariseisen Vejinovic struikelblok voor overgang naar AZ’

By
Updated: januari 16, 2013

AZ heeft de komst van Marko Vejinovic naar Alkmaar uit het hoofd gezet. Dat vertelde Gertjan Verbeek tegenover Voetbal International. De Heraclied heeft een aflopend contract en de Alkmaarders zouden hem na dit seizoen graag gratis op willen pikken uit Almelo.

Maar de hoge salariseisen van de 22-jarige middenvelder maken een overstap van Vejinovic naar AZ niet mogelijk. “Zijn salariseisen waren ons te gortig, dus dat wordt niks meer”, zei AZ-trainer Verbeek. Ook was er nog sprake van een overstap in de huidige transferperiode, zodat Heracles Almelo nog een transfersom voor Vejinovic zou ontvangen. Dat gaat ook niet door volgens Verbeek. “Hij wil bij Heracles blijven.”

De Amsterdammer kwam eerder in zijn carrière ook al uit voor de huidige nummer twaalf van de Eredivisie. Hij maakte zijn debuut in de Eredivisie bij AZ, maar besloot door een gebrek aan speeltijd over te stappen naar Heracles. Bron: Soccernews.nl

10 Comments

 1. Jeroen

  16 januari 2013 at 14:08

  Lekker laten gaan dus. Kan mij niet voorstellen dat AZ hem een laag salaris zou bieden. Sowieso zou hij er naar alle waarschijnlijkheid op vooruit gaan. Laat hem eerst presteren voordat hij een hoog salaris verwacht.

 2. AZforever

  16 januari 2013 at 15:11

  Helemaal met Jeroen eens, graag of niet!

 3. Michiel

  16 januari 2013 at 15:21

  Geen Gouweleeuw, Geen Vejinovic. Nee AZ koopt niets deze winter. Maar Maher gaat naar PSV, wedden? Verheug me nu al op de degradatiewedstrijden.

  • Jeroen

   16 januari 2013 at 16:02

   Daar begint het inderdaad wel op te lijken. Misschien wordt het eens tijd dat de supporters van zich laten spreken? Ik weet zeker dat AZ niets zal zeggen over de betaalde transfersom, maar zal mij niks verbazen als hij voor een laag bedrag vertrekt met als reden ‘het is een jeugspeler van AZ geweest en we willen hem niet tegenhouden in zijn ontwikkeling’…. Ik ben bereid om een mail te sturen naar de AZ directie mocht Maher vertrekken en geen versterkingen worden gehaald. Wie doet mee?

   • Gerrit Vooijs

    16 januari 2013 at 19:18

    Ik zou die mail niet als mostrerd na de maaltijd sturen maar nú !
    Leuk om een mail te sturen maar na 31 januari moet AZ het seizoen afmaken zonder 1 versterking.
    Dat kan goed gaan maar een eventueel vertrek van Maher zonder een andere speler aan te trekken, betekent de doodsteek voor deze ploeg.
    Maher mag nu dus niet meer vertrekken al kost het AZ 1-2 miljoen transfergeld.

 4. steve

  16 januari 2013 at 16:31

  Ga het zeker niet bij laten zitten op een na duurste scc kaart goedkoopste cat, nota bene, en dan zoiets met lede ogen aanzien, blijf supporter maar moet ook leuk blijven,
  dus wil met liefde verstrekingen zien komen ipv gaan, en cashen maar,

 5. i.pjotr3

  16 januari 2013 at 18:43

  Marko Vejinovic is een held!!!
  Dankzij zijn looneis, hoeven we gelukkig NIET naar deze mooiweer voetballer te kijken

  • Gerrit Vooijs

   16 januari 2013 at 19:09

   Ik sluit mij hier helemaal bij aan. Vejinovic is een zaalvoetballer pur sang en rendeert alleen als zijn ploeg zijn verdedigende taken compenseert.
   Type Haris Medujanin. Goede voetballer maar niet voor op het veld.

 6. Evert

  16 januari 2013 at 21:05

  Ik begrijp hier helemaal niets van??? het lijkt wel een willekeur van AZ om spelers te contracteren??? He!! die is gratis die moeten we hebben!!! zeg ES tegen GJV. Waar is onze scouting???? onze slimme aankoopbeleid???? pfff niets van dat alles!!!
  Hieruit blijkt dat de TD incompetent beleid voert, alles lijkt te mislukken. Maher weg en geen versterkingen, het word een koude lange winter voor AZ

 7. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  17 januari 2013 at 01:18

  TD: “Kennen we deze speler uit ons verleden? Ja. Scoort veel? Nee, slechts één keer dit seizoen. Gratis op te halen? Ja, maar als we hem nu halen kost hij wel een beetje. Maakt ook niet zo veel uit. Willen we hem hebben? Ja!!!”

  Marko Vejinovic heeft gewoon geen zin om weer bij AZ te voetballen en heeft daarom de lat lekker hoog gelegd.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *