Van Gaal verdedigt slaande actie El Hamdaoui

By
Updated: april 11, 2009
Van Gaal verdedigd slaande actie El Hamdaoui

Het is natuurlijk niet goed te praten, maar toch neemt Van Gaal het op voor El Hamdaoui die zich in een duel met Kwakman (NAC Breda) wel erg liet gaan. De spits moest in 10 seconden meerder tackles verwerken en dat werd hem teveel, waardoor hij een slaande beweging maakte richting Kwakman.

“Als je drie keer in tien seconden een schop krijgt, wordt het voor een mens soms teveel”, aldus Van Gaal. “De dremple lag klaarblijkelijk hoog, er werd niet voor gefloten. Ik vraag me dan ook af wie de schuldige is, al moet Mounir zich natuurlijk nooit zo laten gaan. Maar Kwakman reageerde dan ook wel heel theatraal.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *