Schaars: ‘We waren ongeveer gelijkwaardig’

By
Updated: april 11, 2009
Schaars: 'We waren ongeveer gelijkwaardig'

Schaars ga na afloop van de wedstrijd NAC Breda – AZ toe dat de twee ploegen gewaagd waren aan elkaar en dat het net zo goed een gelijkspel had kunnen worden.

“We waren ongever gelijkwaardig. De individuele klasse geeft dan de doorslag. Eerder dit seizoen verloren we twee keer van NAC. Destijds hadden we misschien recht op meer, nu win je wel. NAC speelde heel fysiek, wij gingen daarin mee. Scheidsrechter Ruud Bossen liet gelukkig vaak doorspelen.”

AZ staat aan de vooravond van de tweede titel in de clubhistorie, maar toch voelen ze geen druk. “We voelen niet echt druk. Waarom zouden we als je met vijf duels te gaan elf punten voorsprong hebt? Dat zijn er nu viertien; we komen steeds dichterbij. Natuurlijk is het leuk om het volgende week tegen Vitesse thuis te beslissen, maar als Ajax en FC Twente dit weekeinde hun plicht niet doen, komt er heus wel een feestje hoor.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *