‘Heerenveen werkt komende zomer wel mee aan transfer Gouweleeuw’

By
Updated: januari 9, 2013

Jeffrey Gouweleeuw hoopt deze maand van sc Heerenveen naar AZ te verkassen, maar lukt dat niet, dan vertrekt hij in de zomer alsnog. De club heeft hem dat laten weten. In Alkmaar doet men verwoede pogingen de verdediger los te weken bij de Friezen, maar Heerenveen verleent liever geen medewerking aan een winters vertrek.

AZ bracht al tweemaal een bod uit op de 21-jarige Gouweleeuw. Normaalgesproken doet Gertjan Verbeek liever geen zaken in de transfermarkt, maar voor Gouweleeuw wenst hij een uitzondering te maken. Beide biedingen op de mandekker werden echter afgeslagen en AZ kan maar tot een bepaalde hoogte gaan: het budget is niet heel groot.

“Garanties van de clubleiding heb ik niet, maar in principe werkt Heerenveen na dit seizoen wel mee aan een transfer. Ik ben toe aan nieuwe prikkels bij een andere club”, geeft Gouweleeuw aan in de Leeuwarder Courant. De centrumverdediger benadrukt dat in Friesland blijven geen ramp zou zijn. “Als ik nu moet blijven, is dat geen probleem. Ik zal er niet met de pet naar gooien.” Bron: Voetbalzone.nl

4 Comments

 1. bart

  9 januari 2013 at 17:18

  wat is heerenveen een moeilijk club. met de transfer van alfonso alves deden ze ook zo moeilijk

 2. evert

  9 januari 2013 at 19:31

  Ik geloof dat de transfer helemaal niet meer doorgaat, en AZ met een probleem de tweede helft ingaat.

 3. De echte supporter

  9 januari 2013 at 19:45

  Misschien gaat de transfer in de zomer ook niet meer door nu. Vanuit heerenveen snap ik het wel, we staan bijna op hezelfde nivo in de kompetitie, dus waarom zou je de concurent versterken en zelf ng zwakker aan worden. Maar de speler wilt ook graag weg en wel naar az, dus aan de andere kant kan je hem net zo goed verkopen. He bod an az zal redelijk tot goed zijn dat in tegenstelling van psv op maher. Waar je ook op dit moment niets meer van hoort.

 4. Mike

  10 januari 2013 at 14:35

  Vind het erg jammer dat deze jongen niet deze maand komt

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *