‘AZ grijpt mogelijk ook naast Vejinovic’

By
Updated: januari 7, 2013

Vorige week werd gemeld dat AZ in gesprek zou zijn met Heracles Almelo om Vejinovic terug te halen. De middenvelder zou namelijk problemen hebben met zijn coach Peter Bosz en zou geen toekomst meer zien in Almelo. Dit alles werd eerder vandaag ontkent door coach Peter Bosz.

Beweerd werd dat er een vertrouwensbreuk zou zijn ontstaan tussen de speler en coach, maar volgens Peter Bosz is dat grote onzin. ‘Ik ga deze week in Belek met Marko om de tafel’. Tijdens dat gesprek hoopt de coach de onenigheid tussen de twee op te lossen.

Dit zou kunnen betekenen dat AZ nog weinig succes heeft kunnen boeken op de transfermarkt. Eerder werd al aangegeven dat de transfer van Gouweleeuw geen doorgang zal vinden in de winterstop.

3 Comments

 1. iPjotr

  7 januari 2013 at 15:04

  Geluk bij een ongeluk, speler met weinig rendement, het altijd te mooi willen doen.
  Almeloooo zal er blij mee zijn, wij nu ook

 2. Florian

  7 januari 2013 at 15:51

  Gouweleeuw is nog lang niet verloren, bestuur doet dit alelen om de supporters koest te houden

 3. Geert

  7 januari 2013 at 16:33

  Ik vind dat dit een wat raar bericht. Als het grote onzin is dat er een breuk zou zijn ontstaan, wat moeten ze dan oplossen? En dit betekent natuurlijk niet dat Marko niet naar AZ komt. Van mij mag hij best komen, zolang er niet tot weinig geld mee gemoeid gaat. Spelers als Messaoud en Berghuis verdienen eerder een kans bij een eventueel vertrekt van Maher, al zal Verbeek dan sneller voor Falkenburg kiezen ben ik bang.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *