‘Transfer Gouweleeuw naar AZ in een impasse’

By
Updated: januari 6, 2013

AZ slaagt er waarschijnlijk niet in om Jeffrey Gouweleeuw al deze maand naar Alkmaar te halen. De huidige club van de verdediger, sc Heerenveen, weigert hem vooralsnog te laten vertrekken.

“Heerenveen verkoopt liever niet in de winterstop”, bevestigt technisch directeur Earnest Stewart van AZ tegen RTV Noord-Holland. “Never say never, maar als Heerenveen op dit standpunt blijft zal er niets gebeuren. Dat moet je respecteren.”

AZ bracht al twee keer een bod uit op Gouweleeuw. “Natuurlijk voeg je een speler waar je interesse in hebt liever vandaag dan morgen toe aan je selectie. Maar dat lijkt er nu even niet in te zitten”, aldus de realistische Stewart.

Gouweleeuw zelf heeft bij Heerenveen aangedrongen op een transfer. De Friezen vragen naar verluidt ruim twee miljoen euro voor de Nederlandse jeugdinternational. Het is onbekend welk bedrag AZ over heeft voor de talentvolle verdediger. Bron: Voetbalprimeur.nl

5 Comments

 1. Mike

  6 januari 2013 at 14:32

  Was te verwachten 😉 op naar een nieuwe target 😉

 2. AZ Brabanyt

  6 januari 2013 at 15:13

  Heereveen houdt zijn poot stijf,wat terecht is.
  AZ neem hier een voorbeeld aan verkoop Maher niet onder de prijs die je vraagt!!!

 3. Azforever

  6 januari 2013 at 18:11

  Goede zet van AZ, nu kan Heereveen eieren voor zijn geld kiezen. Ik denk nog steeds dat hij in januari naar Alkmaar komt.

  • Jeroen

   6 januari 2013 at 18:37

   Anders maakt Gouweleeuw wel de nodige herrie om te kunnen vertrekken. Denk echt wel dat het AZ gaat lukken.

   • Mozes

    6 januari 2013 at 22:52

    Ik denk niet dat Heerenveen hem laat gaan. Al is het om de supporters rustig te houden. Van Basten heeft al een uitgekleed team. Ook tegenover hem is dot niet fair.

    Heerenveen kan hem ook nog in de zomer verkopen dus begrijp heel goed dat zij niet meewerken.

    Ik zie liever een linksbuiten en linker middenvelder komen. Elm en Gudmundsson zijn niet veel beter dan niveau Gorter en Reijnen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *