De Zeeuw geen behoefte aan contractverlenging

By
Updated: april 8, 2009
De Zeeuw geen behoefte aan contractverlenging

Demy de Zeeuw heeft vooralsnog geen haast om bij te tekenen bij AZ. De 25-jarige middenvelder heeft een aanbieding om zijn contract te verlengen naast zich neergelegd. Zijn huidige verbintenis loopt tot de zomer van 2011.

“Als je ambities hebt om een stap te maken, is het niet logisch om bij te tekenen”, verduidelijkt De Zeeuw zijn besluit in De Telegraaf. “Ik ben ook weer niet van plan om meteen weg te gaan. Champions League spelen met AZ is een mooie affiche.”

De international heeft wat mogelijkheden. “Er is interesse. Maar dat is er altijd wel, als je bij AZ speelt en bij het Nederlands elftal zit. Begin dit seizoen was de situatie anders. Toen wilde ik per se weg, ook omdat ik toen wissel stond, en was HSV concreet. Kun je nagaan hoe extreem het kan veranderen in de voetballerij. Gelukkig maar, anders had ik dit allemaal gemist.”

Volgens De Zeeuw heeft ‘een aantal jongens uitgesproken verder te willen’ bij AZ. Zo zou Stijn Schaars ook na 2010 willen blijven en willen ook Niklas Moisander en Hector Moreno hun contract met een aantal jaren verlengen. Bron: Elfvoetbal.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *