‘Vejinovic staat voor mogelijk terugkeer naar AZ’

By
Updated: januari 5, 2013

AZ geeft mogelijk een oude bekende de kans om in de voetsporen te treden van Adam Maher, die hoopt op een transfer. Volgens De Telegraaf is de club met Heracles Almelo in gesprek over de komst van Marko Vejinovic. Vejinovic (22) is afkomstig uit de jeugd van AZ, maar stapte in de zomer van 2009 over naar Heracles Almelo.

Vejinovic heeft bij Heracles Almelo een contract tot komende zomer. Hij leeft echter sinds enige tijd in onmin met de technische staf. Deze problemen ontstonden nadat de Amsterdammer onlangs weigerde om als defensieve middenvelder te spelen.

Maher hoopt deze winterperiode, of uiterlijk in de zomer, te vertrekken bij AZ. Onder meer PSV heeft belangstelling in de pas 19-jarige middenvelder, die zelf al meerdere keren aangegeven heeft dat hij graag de stap naar een grotere club wil maken. Bron: FCUpdate.nl

6 Comments

 1. Jeroen

  5 januari 2013 at 10:01

  Ik heb een voorspellende gave! Mooi dit. Ik denk zeker dat hij een aanwinst kan zijn voor AZ.

 2. Barry

  5 januari 2013 at 13:40

  Kom op zeg! Een wissel speler van Heracles die nog maar zelden daar invalt een aanwinst voor de AZ basis?
  Leg mij eens uit dan?
  Streven wij heracles 2 na dan?

  En zijn we net als 020 geworden eigen spelers terugkopen!

  Kan het gekker!

  Eerst 1 uit Heemskerk en erna 1 uit EIGEN jeugd!

  • Jeroen

   5 januari 2013 at 14:52

   Ik heb nooit begrepen waarom AZ hem liet vertrekken. Toen De Zeeuw weg ging werd hij gezien als zijn opvolger. Echter gingen ze voor Rasmus Elm en daardoor wilde hij vertrekken. Ik denk dat hij icm Elm en Henriksen wel voor een aardig middenveld kan gaan zorgen.

 3. Florian

  5 januari 2013 at 14:00

  Vejinovic is een goede voetballer, maar een achteruitgang tov. Maher… en zo continueren we die lijn… Gorter -> Poulsen (achteruitgang), Berghuis -> Holman (achteruitgang)… en dan het vreemd vinden dat het o matig gaat… AZ moet snoeien om te groeien, niet snoeien en verknoeien!

 4. iPjotr

  5 januari 2013 at 18:16

  Misschien wil haris medunjanin ook nog een balletje voor AZ trappen.
  Terug naar af……

 5. oldfan

  6 januari 2013 at 08:15

  Marco is geen slechte voetballer. De voorzitter van Heracles heeft contact met AZ opgenomen. Voor AZ die creativiteit zoekt om een wedstrijd in ons voordeel te beslissen geen slechte keuze. Als extra middenvelder welkom Om te gaan zeggen dat hij de opvolger van Maher is waag ik te betwijfelen. Daar mist hij te veel kwaliteit voor. Tevens zie ik hem meer als invaller dan als basisspeler. Dat AZ moest inkrimpen in budget wisten we maar dat ze dan gaan terug grijpen naar voetballers van minder kaliber waardoor we genoegen moeten gaan nemen met middenmootvoetbal is een teleurstelling. We wachten af.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *