‘PSV bood vijf miljoen voor Maher; AZ wil miljoenen meer zien’

By
Updated: januari 4, 2013

Marcel Brands en Earnest Stewart blijven elkaar tegenspreken als het gaat om Adam Maher. Stewart ontkende vrijdag dat PSV een bod heeft uitgebracht op de middenvelder, terwijl Brands had aangegeven dat dit wel het geval was. De directeur voetbalzaken van PSV heeft dat vrijdagavond tijdens het jubileumevent van de Eindhovense club nog eens bevestigd.

Volgens het Eindhovens Dagblad heeft PSV een bod van vijf miljoen euro uitgebracht op Maher, die graag de overstap naar de koploper van de Eredivisie wil maken. AZ is echter niet van plan om zijn groeibriljant zomaar te laten gaan en wil nog miljoenen meer zien. PSV is niet van plan om de strijd te staken, maar zal in ieder geval niet gaan proberen om Georginio Wijnaldum in de deal te betrekken. Eerder deze vrijdag zei Stewart al dat AZ Wijnaldum toch niet zou kunnen betalen.

Brands gaf tevens aan dat er niet te praten valt over een verhuur van Memphis Depay en Jurgen Locadia. De jonge aanvallers stonden op de nominatie om elders ervaring op te gaan doen, maar nu Luciano Narsingh tot het einde van het seizoen is uitgeschakeld, zal het duo gewoon in Eindhoven blijven. Dat wordt gemeld door het Brabants Dagblad.

8 Comments

 1. Mike

  4 januari 2013 at 21:09

  JEZUS wat hebben hun veel geld over voor Maher 😉 wat is dit nauw voor een bod HAHAHAHAHAHAAHA. Brands is echt een MOGOL hij zegt in interviews dat Maher de grootste talent van Nederland is en dan bied Je maar 5 miljoen dat is toch om te lachen.

  JONGE BRANDS GA HUIL BIJ JE GEMEENTE DAN KRIJG JE MISSCHIEN WEER WAT MILJOEN 😉

  • Mike

   4 januari 2013 at 21:12

   Nu lees ik dat AZ MAAR 8 miljoen vraag. Waar zijn we mee bezig in Alkmaar. Die Stewards kan er ook niks van. hij gaat alleen maar 12 Mijloen weg of meer.

   Wat willen die boere eigenlijk word dood ziek van die club. Gaan ze weer 2 middenvelders hallen wat moeten ze er mee. HAAL is een knap verdediger zonder dat worden jullie weer niet kampioen 😉 en laat AZ met rust. KUT CLUB

 2. Jeroen

  4 januari 2013 at 21:49

  Hahahaha 5 miljoen… Wat een idioot. Geloof nooit dat AZ akkoord zal gaan met 8 miljoen. Afgelopen zomer wilde ze nog 12. Ga er vanuit dat dit nu niet anders is. Ze moeten maar even aan de gemeente Eindhoven vragen of ze extra geld mogen krijgen.. Stakkers… Dit verkloot de competitie. Het is namelijk niet eerlijk. Las ook ergens dat Advocaat alvast geld wil investeren voor spelers die nog niet eens zijn verkocht. Door dit gedrag hebben we de crisis…

 3. Mike

  4 januari 2013 at 22:12

  ik vind dit echt belachlijk hoor dat PSV. Ik weet niet met hoeveel middenvelders ze willen spelen. Ze hebben dan Van Bommel, Strootman, WIjnaldum, Toivonnen, Hiljemark, Maher en Hutchinson wat moet ze daar mee met zoveel middenvelders gewoon dom kopen

 4. Nelis

  4 januari 2013 at 22:29

  Ik hoop toch nog steeds dat één of andere voetbalclub uit Duitsland of Engeland op de deur klopt voor Maher. Die jongen hoort (ondanks zijn egoïsme) in de grote competities, en voor 15 miljoen denk ik dat niemand er rouwig om is als hij daar naar toe vertrekt. Want het allerergst bij voetbal vind ik nog steeds wanneer een oud speler scoort tegen AZ. Zoals die l*l van een Koenders.

 5. bart

  5 januari 2013 at 10:41

  Minstens 12 miljoen anders verkopen aan het buitenland

 6. Barry

  5 januari 2013 at 14:12

  Past kwa arrogantie wel bij Bayern!
  Maar kan nog geen eens met QPR mee!

  Brands is de grootste rat in de voetbalwereld!
  Z’n zoon sluiten bij AZ!
  die zo slecht was dat ie enkel maar rode kaarten kon halen!
  Marcel met lelijke z’n witte audi….

 7. De echte supporter

  5 januari 2013 at 15:40

  5 miljoen is een fooi geen bod. Psv haal maar even geld op bij de gemeente of jullie hoofdsponsor en kom niet terug met een bedrag wat kleiner is dan 10 miljoen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *