Messaoud twee maanden niet inzetbaar

By
Updated: januari 4, 2013

Ali Messaoud kan twee maanden niet voor AZ uitkomen. De Amsterdammer heeft een knieblessure opgelopen en gaat volgende week al onder het mes.

De 21-jarige Messaoud begint daarna met revalideren en is vermoedelijk in maart weer inzetbaar. Eerder dit seizoen stond de middenvelder, die in oktober zijn competitiedebuut maakte, ook al aan de kant met knieklachten.

Messaoud mist zodoende het trainingskamp in Turkije. Die trip gaat ook voorbij aan Maarten Martens, die in Alkmaar achterblijft om van zijn knieblessure te herstellen. Bron: Voetbalprimeur.nl

5 Comments

 1. Jeroen

  4 januari 2013 at 17:44

  Zo jammer voor hem! Ik gun hem echt zijn doorbraak. Hij is er al lange tijd aan toe, maar wordt steeds niet opgesteld. Als hij dan wordt opgesteld krijgt hij een blessure (bekerduel tegen Groningen). Gewoon een pechvogel.

 2. Nelis

  4 januari 2013 at 22:16

  Als je dit zo bekijkt dan lijkt die jongen toch verdraaid gevoelig voor blessures. En ja ik was zelf bij die bekerwedstrijd vorig jaar, toen kon hij er niks aan doen. Maar in de tussentijd had hij ook al een blessure.

 3. Florian

  5 januari 2013 at 00:01

  Onze eigen Pato!

 4. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  5 januari 2013 at 02:27

  Ik zie Ali Messaoud na dit seizoen zonder contract bij AZ vertrekken om vervolgens bij een nieuwe club topscorer te worden. Maar wie ben ik? Het staat nu in ieder geval zwart op wit hier.

 5. Barry

  5 januari 2013 at 14:02

  Ja bij Tanger!
  Want in Ned zitten degradatie clubs ook niet op altijd geblesseerde dure spelers te wachten hoor!
  Laat het maar weer eens zien in Maart in t 2e!
  Eerst daar weer aan de lopende band gaan scoren!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *