Update: Akkoord tussen AZ en sc Heerenveen omtrent Gouweleeuw nog ver weg

By
Updated: januari 4, 2013

Het lijkt erop dat Jeffrey Gouweleeuw de overstap naar AZ zal maken. De verdediger van sc Heerenveen wordt in verband gebracht met de club uit Alkmaar en het management van de 21-jarige Gouweleeuw verwacht een akkoord.

“Wij verwachten dat de transfer rond zal komen. Jeffrey wil graag en nieuwe uitdaging in zijn voetballeven. Na een prachtige tijd in Heerenveen is het tijd voor een nieuwe periode”, zo vertelt Alex Kroes aan SoccerNews. “Wij verwachten dat hij zich dan sneller en beter kan ontwikkelen als speler.”

“Hoe ver AZ bereid is te gaan hebben we niet besproken. Iedere club heeft zijn beperkingen uiteindelijk, maar persoonlijk denk ik dat ze al een heel serieuze aanbieding met betrekking op de transfersom op tafel hebben gelegd. De winterperiode duurt nog lang en wij zullen proberen de transfer te laten plaatsvinden”, zo liet Kroes weten.

Gouweleeuw maakte in het seizoen 2010/2011 zijn debuut voor Heerenveen en speelde tot dusver 52 competitieduels voor de club. In die duels kwam hij vier keer tot scoren. Bron: Soccernews.nl

Update 4-1-2012 12:30

 

SC Heerenveen lijkt vooralsnog niet bereid om Jeffrey Gouweleeuw naar AZ te laten vertrekken. Een tweede bod van de Alkmaarse club op de 21-jarige centrale verdediger is afgewezen, meldt Voetbal International op haar website.

 

4 Comments

 1. Jeroen

  4 januari 2013 at 09:17

  Lijkt me handig om zo snel mogelijk de transfer af te ronden. Kan hij nog mee trainen voordat we straks tegen Vitesse spelen. Ga er wel even vanuit dat hij wordt gehaald om als basisspeler te fungeren. Kortom, voor nu even zwaai zwaai richting Reijnen. Laat hem maar even bij Jong AZ spelen. Wellicht dat hij daar het niveau omhoog kan brengen (twijfel twijfel).

 2. de echte supporter

  4 januari 2013 at 13:51

  Laat Heerenveen niet zo moeilijk doen en accepteer het bod. Het is duidelijk dat de speler ook niet meer bij Heerenveen wil blijven.

 3. Harry

  4 januari 2013 at 14:17

  Dat Heerenveen wil de hoofdprijs.
  Ik zou hem graag zien komen,maar niet tegen elke prijs.
  Misschien overschakelen op Van Dijk,Groningen,of wat anders.
  Alles is beter als die prutser Reijnen

  • Jeroen

   4 januari 2013 at 14:28

   Van Dijk lijkt me ook een goede versterking. Volgens mij hebben Ajax en PSV ook al interesse in hem.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *