‘Maher wil naar PSV’

By
Updated: januari 4, 2013

Waar AZ ontkent dat het een bod heeft ontvangen op Adam Maher, weet zaakwaarnemer Sigi Lens meer. De club uit Alkmaar heeft volgens hem een bod ontvangen van PSV, dat serieuze interesse heeft in ‘misschien wel het grootste talent van Nederland’.

“Het is voor Adam tijd om sportief een stap te maken”, zegt Lens in gesprek met De Telegraaf. “Hij wil naar PSV. En sterker: op welke manier dan ook, maar PSV heeft wel degelijk een bod gedaan. Dan moeten ze dat bij de speler melden en met de betreffende club verder in contact treden.”

Marcel Brands, technisch directeur van PSV, ziet in de AZ-speler een uitzonderlijke belofte. “Hij is misschien wel het grootste talent van Nederland. Net als bij bijvoorbeeld Kevin Strootman het geval was, vinden wij dat we als PSV moeten proberen om zulke jongens te halen. Zeker, als ze zelf aangeven in Holland te willen blijven en nu nog haalbaar en betaalbaar zijn. Ik heb trouwens vroeger in mijn functie bij AZ alles gedaan om Adam voor de club te behouden, wat toen uiteindelijk ook gelukt is.”

Maher stond als vijftienjarige ook al in de belangstelling van diverse clubs. AZ wist de speler toen uit de handen van onder meer Internazionale, Olympique Lyon en Manchester City te houden. Bron: Voetbalprimeur.nl

9 Comments

 1. Jeroen

  4 januari 2013 at 09:09

  Stewart… laat hem maar lekker vertrekken voor 12 miljoen. Zo kunnen wij misschien talenten kopen die wel bij ons willen spelen. Duarte en Armenteros misschien?

 2. azdc

  4 januari 2013 at 11:19

  Kan PAV niet betalen. Zal wel een bod zijn van van 3 mln of zo. AZ bedoelt waarschijnlijk dat ze geen serieus bod hebben gehad.

  AZ kan hem beter aan een Engelse club verkopen, die hebben budgetten waarmee aan de vraagprijs kan worden voldaan.

 3. Mike

  4 januari 2013 at 11:42

  Dat joch. Moet niet zo lopen. Zeiken .speelt een zeer matig seizoen .laat hem. Eerst maar wat beter presteren

  • Mike

   4 januari 2013 at 13:27

   dat joch zeg niets hoor ! de zaakwaarnemer zegt dit de helle tijd (die vuile vieze geld wolf van een Sigi Lens)

 4. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  4 januari 2013 at 13:33

  Viergever en Maher naar PSV tijdens de winterstop voor 15 miljoen knaken. En dan zorgen niet te degraderen en vervanging kopen. Dat is de prijs van een opleidingsclub te zijn maar het is wel slecht voor de betalende fans.

  • Jeroen

   4 januari 2013 at 14:29

   Dat is inderdaad niet best! Ik weet dat de kans erg groot is dat we ze kwijtraken, maar dan wel voor de absolute hoofdprijs. Ik word gek als ik bedragen ga horen van 4 a 5 miljoen.

 5. Harry

  4 januari 2013 at 14:13

  Wat Maher wilt,heeft AZ niks mee te maken.
  De eerste de beste die een superbod op tafel legt,daar mag ie heen.
  Wordt die Maher een beetje zat met zijn gejank.

 6. brandon

  4 januari 2013 at 15:09

  Snel verkopen alle twee en de hoofdprijs proberen te vangen. Wanneer je nog een half jaar wacht wordt de prijs alleen maar lager want AZ komt er dit seizoen echt niet meer bovenop met het spelersmateriaal wat we nu hebben en niet te vergeten deze mannetjes die wegwillen is nooit een pre om beter te gaan presteren. Gouweleeuw en Armenteros kopen want Altidore zal de volgende wel zijn. Dan voor volgend seizoen het verlanglijstje goed nakijken en niet meer spelers kopen van het niveau Boymans dat kost alleen maar geld. Moet ik nu nog meer voorzeggen Stewart en Co????????

 7. Niels

  12 januari 2013 at 03:58

  hopen,dat het echte toppers worden zodat psv er veel aan verdient. MAar wanneer is een talent nou een talent en goed genoegen geen eendagsvlieg. al deze talenten van psv kome. Van Een minder sterke club en kunnen ook tegen vallen.tja en 5 miljoen is een goede prijs want hij wil zelf ook naar psv en zo halen buitenlandse club spelers die weg willen bij psv ook gewoon ook max 10 à 15 miljoen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *