AZ dreigt af te zien van Turks trainingskamp

By
Updated: januari 3, 2013

Eredivisionist AZ dreigt af te zien van het trainingskamp in Turkije. De Alkmaarders zouden zich in Belek voorbereiden op de tweede seizoenshelft, maar trainer Gertjan Verbeek is het oneens met de voorwaarden.

AZ heeft de trip naar Turkije uitbesteed aan UEFA-wedstrijdmakelaar Atalay Mutlu. De Turk heeft op 5 januari een vlucht geregeld om zes uur ’s ochtends en dat is volgens Verbeek te vroeg. Het team blijft in Nederland mocht er geen aanpassing volgen, schrijft NUsport.

“Zolang hij niet aan onze voorwaarden voldoet, gaat het trainingskamp in Turkije niet door”, verklaarde Verbeek bij de nieuwjaarsreceptie. “We hebben hem de kans gegeven om een alternatieve vlucht te regelen, maar we hebben hier nog niets van gehoord.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *