Feyenoord hoopt via AZ spits Pellè nog langer te huren

By
Updated: december 25, 2012

Tegenover RTV Rijnmond heeft Martin van Geel gezegd dat Feyenoord er alles aan zal doen om Graziano Pellè ook volgend seizoen in De Kuip te laten spelen. De van Parma gehuurde spits is dit seizoen bijzonder trefzeker en scoorde al veertien keer.

Van Geel denkt via een deal met AZ Pellè nog een jaar te kunnen huren van de Italiaanse middenmoter. De Alkmaarders hebben nog een bedrag van één miljoen euro tegoed voor de transfer naar de Serie A-club in 2011.

Of er binnenkort een akkoord komt met Parma en Pellè kan Van Geel nu nog niet zeggen. “Dat proces wil ik ook niet frustreren. Parma wilde Pellè afgelopen zomer niet verhuren, maar op aandringen van de spits zelf gingen de Italianen toch overstag. Binnen de grenzen van onze financiële mogelijkheden zullen we het maximale doen om Pellè vast te leggen.” Bron: Elfvoetbal.com

 

One Comment

  1. thom

    26 december 2012 at 11:28

    Zou mooi zijn als de knvb eens acteert en Pelle niet speelgerechtigd verklaart voor de NL competitie.. dan schort 010 betalingen op aan Parma.. et voilà.. balletjes beginnen te rollen.
    Zo kan AZ tot in de pruimentijd blijven wachten op geld dat het allang zou moeten hebben ontvangen. Misschien dat irritante mens van Radar inschakelen… of die van de smaak politie :o)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *