Verbeek over vertrekwens Maher: ‘Meeste clubs zijn niet zo rijk’

By
Updated: december 21, 2012

Adam Maher staat nog altijd open voor een vertrek bij AZ, de middenvelder wacht echter rustig af welke clubs interesse tonen. Trainer Gertjan Verbeek maakt zich geen zorgen over een eventueel vertrek van de jonge sterspeler. “Er staat veel geld tegenover, volgens mij zijn de meeste clubs niet zo rijk.”

“Ik weet niet wat voor clubs er komen, ik wacht het af”, zegt Maher tegenover VI Vandaag. “Het zou mooi zijn om naar een topclub in Nederland te gaan.” Gevraagd of hij denkt aan Ajax of PSV is de middenvelder kortaf. “Kan.”

Ploeggenoot Jozy Altidore begrijpt het als Maher besluit te vertrekken. “Hij is zichzelf aan het ontwikkelen, dat kan ook bij AZ. Maar als hij dat ergens anders wil doen, dan moet je die beslissing respecteren. Als hij wil vertrekken dan zal hij vertrekken, daar kun je niets aan veranderen.”

Trainer Verbeek maakt zich nog niet al te veel zorgen over een eventueel vertrek van Maher. “Daar staat een hoop geld tegenover, volgens mij zijn de meeste clubs niet zo rijk. Maar iedereen is te koop.” Bron: Voetbalprimeur.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *