Verbeek woest op talent Ket: ‘Zoiets doe je niet’

By
Updated: december 21, 2012

Gertjan Verbeek is even klaar met Jeffrey Ket. De negentienjarige verdediger ging donderdag in de fout op de laatste training in aanloop naar het duel met FC Twente. De jongeling ging over de schreef door Adam Maher hardhandig op te vangen, hij kon direct vertrekken van het trainingsveld.

“Dan ben je toch niet goed wijs? Het is ook niet de eerste keer dat hem dit overkomt”, zegt Verbeek tegenover De Telegraaf. “Hij ving Adam op, toen die zo door kon lopen. Komt het feit bij, dat je het risico loopt dat je met de koppen op elkaar klapt. Dan heb je Adam geblesseerd. Zoiets doe je niet op de training.”

“Hij houdt geen enkele rekening met het feit dat we de volgende dag moeten voetballen”, vervolgt de oefenmeester boos zijn verhaal. “In een wedstrijd krijg je er een gele kaart voor. Je moet op tijd zijn, op de training moet je leren om je tegenstander keurig op te vangen. Zo ben je niet met voetballen bezig. Hij is te laat en vangt hem dan bewust op. Een ongelukje is een ander verhaal.” Bron tekst en foto: Voetbalprimeur.nl

4 Comments

 1. Geert

  21 december 2012 at 12:42

  Hebben wij een verdediger die iemand op kan vangen? In de basis met die kerel!

 2. Michiel

  21 december 2012 at 13:16

  Hahaha bovenstaande comment maakt mijn dag goed.

 3. Evert

  21 december 2012 at 22:25

  He he, eindelijk iemand met PIT !!!! ik zou zeggen direct erin!!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *