Moreno hervat groepstraining

By
Updated: april 3, 2009
Moreno hervat groepstraining

Moreno heeft donderdag de groepstraining hervat bij AZ. In de wedstrijd tegen Feyenoord, halverwege dit seizoen, brak hij zijn middenvoetsbeentje. Normaal ben je twee tot drie maanden uit de roulatie, maar het herstel verliep erg moeizaam bij de Mexicaan.

De meeste international keerden donderdag weer terug op het trainingsveld. Alleen Holman en Luijckx waren afwezig tijdens de groepstraining.

Het is nog onduidelijk wanneer Mo & Mo (Moreno & Moisander) weer samen op het veld staan. De Mexicaan moet de komende periode nog wedstrijdritme op doen. Zelf hoopt hij in de wedstrijd tegen Vitesse (18 april) weer te kunnen spelen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *