AZ bezig met versterkingen

By
Updated: december 19, 2012

Het grote speculeren gaat beginnen. Welke spelers gaat AZ in de winterstop aantrekken? “We hebben een lijstje. We kijken wat we kunnen doen.”

Dat vertelde trainer Gertjan Verbeek van de Noord-Hollandse ploeg. In de winterstop gaat de oefenmeester om de tafel met de directie van AZ. “Dan praten we of we over onze doelstelling. Er zijn een paar spelers (Rasmus Elm, Niklas Moisander) laat vertrokken en we hadden geen tijd meer om dat op de markt op te vangen.”

“Je wilt je altijd versterken en we hebben nog centen liggen. Onze scouting is druk onderweg en we hebben een lijstje. We kijken wat we kunnen doen”, vervolgde Verbeek tegenover De Telegraaf. Eigenlijk is het handelen op de winterse transfermarkt tegen zijn principes, omdat hij niet van transfers halverwege het seizoen houdt. Bron: Elfvoetbal

5 Comments

 1. Jeroen

  19 december 2012 at 10:04

  Mooi dat Verbeek er ook zo over denkt. Ben benieuwd met welke speler(s) AZ gaat komen.

 2. iPjotr

  19 december 2012 at 12:05

  Je kunt de markt wel op gaan, maar als je een coach hebt die zijn team alleen in de 68e minuut wisselt , zet het geen zoden aan de dijk.
  Wijnaldum deed t toch n stukkie beter dan godver. Gorter 🙁

  • Jeroen

   19 december 2012 at 12:46

   Tja helaas is de coach erg eigenwijs. Vorig seizoen heeft de opstelling van Verbeek ons een hoop opgeleverd. Dit seizoen valt het nog erg tegen. Als we een versterking halen dan wel gelijk iemand die voor een basisplek kan knokken. Gouweleeuw lijkt mij een persoon die Reijnen zo uit de basis speelt. Als we achterin meer vertrouwen krijgen, dan zie ik het nog wel goed komen met AZ.

 3. De echte supporter

  19 december 2012 at 19:53

  Laat die verbeek eerst gorter eruit halen en wijnaldum erin. Dahoeven we op die plek niet te versterken.

 4. Jay

  20 december 2012 at 09:23

  Voetbal begint bij een goede verdediging, daarom moet AZ gewoon Gouweleeuw kopen. Dan heb je met Marcellis-Gouweleeuw-Viergever-Wijnaldum en Esteban op doel een redelijk sterke defensie.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *