Marcellis: ‘Mijn eerste doelpunt voor AZ’

By
Updated: december 19, 2012

Dirk Marcellis had dinsdag twee redenen om met een goed gevoel in de bus te stappen voor de terugweg van Dordrecht naar Alkmaar. De rechtsback had met zijn elftal niet alleen met 2-4 gewonnen, maar pikte zelf ook zijn doelpuntje mee. Met een volley na een afgeslagen corner tekende de rechtervleugelverdediger voor de 0-1.

“Ja, dat gebeurt niet vaak”, lacht hij op de clubwebsite van AZ over zijn doelpunt. “Noem maar eens een paar treffers van me op…Dit was mijn eerste voor AZ. Ik raakte ‘m wel lekker. Achteraf kun je zeggen dat het toch een belangrijke is geweest.”

“Mijn vorige goal? Die weet ik nog wel, dat was in mijn laatste seizoen bij PSV. We speelden in de voorronde van de Europa League tegen een Oost-Europese ploeg waarvan ik de naam even niet meer weet. Uiteindelijk wonnen we met 1-0 door die treffer in de laatste minuut. Nee, dit zijn niet mijn enige officiële doelpunten: ik heb ook een keer tegen Feyenoord gescoord in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal.” Bron tekst en foto: FCUpdate.nl

One Comment

  1. Dedie

    19 december 2012 at 10:22

    Mooi dat er nu bij AZ meerdere spelers die kunnen scoren.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *