‘Ajax en PSV wederom in de markt voor Maher’

By
Updated: december 18, 2012

Maher heeft eerder vandaag weer aangegeven toe te zijn aan een volgende stap in zijn carrière. Afgelopen zomer stak de middenvelder zijn ambitie al niet onder stoelen of banken, maar na een nieuw contract werd het weer even stil omtrent zijn vertrekwens. Voor Maher is er echter niets veranderd en hij wilt nog steeds graag de overstap maken naar een andere club in Nederland.

“De toekomst ziet er voor mij ook hetzelfde uit”, benadrukt Maher. “Ik blijf tot nu toe tot de winter hier. Dan kijk ik wel verder hoe het loopt.” Volgens De Telegraaf is er concrete interesse in Maher en zijn PSV en Ajax de meest reële opties die hij in het vuur heeft. “Dan moet je bij mijn zaakwaarnemer zijn. Maar als het goed is, zou dat zomaar kunnen.”

4 Comments

 1. Jeroen

  18 december 2012 at 13:05

  Omdat het Ajax is mag hij voor een vriendenprijs weg.. Wat dachten we van 20 miljoen?

 2. urdal

  18 december 2012 at 16:03

  De handelswijze van AZ kennende, zal Maher wel voor 6 miljoen verkocht worden aan een concurent in nederland. Verkoop hem maar lekker aan het buitenland. AZ moet een voorbeeld nemen aan Heerenveen. De hoofdprijs ( meer dan 10 miljoen) of anders blijft hij lekker bij ons. 020 vraagt ook altijd de hoofdprijs, eriksson mag voor 20 miljoen weg, dus lekker hetzelfde doen. We zijn nu gezond, dus verkopen hoeft niet. En voor die lampen…. 8 miljoen + wijnaldum.

 3. bart

  18 december 2012 at 16:58

  Nooit spelers aan 020..

 4. Peejee

  18 december 2012 at 17:20

  Tsja.. mocht hij richting 020 gaan is er 1 vast gegeven: Spelers afkomstig van AZ slagen daar niet. Maar hoe dan ook, Eriksen heeft meerdere malen aangegeven verder te willen kijken en daar anticipeert Ajax op. De enige in Nederland die hem zou kunnen en moeten opvolgen in de visie van Ajax is Maher. Het is zoals het is en je houdt het toch niet tegen. Graag wel even minimaal 10 mln aftikken…dank u beleefd..

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *