‘FC Utrecht middenvelder Kali mag rekenen op interesse AZ en FC Twente’

By
Updated: december 17, 2012

Anouar Kali dreigt FC Utrecht komende zomer transfervrij te gaan verlaten. AZ en FC Twente hopen te profiteren van de status van de 21-jarige middenvelder.

Kali is in het bezit van een aflopend contract, die hij eerder nog leek te gaan verlengen. Het talent zegt zich volledig op het voetbal te willen concentreren, maar bij FC Utrecht denken ze aan kapers op de kust.

De middenvelder wilde zondag niet ingaan op belangstelling van andere clubs. “Op het trainingskamp in Portugal ga ik met de club praten. Het kan nog altijd dat ik ga bijtekenen, maar dat ligt ook aan FC Utrecht”, zei hij wel tegen De Telegraaf.

Kali wilde wel bevestigen dat zijn zaakwaarnemer Sören Lerby hem had geadviseerd om nog even te wachten met bijtekenen. De Utrechter speelde inmiddels 37 wedstrijden in de hoofdmacht, scoren deed hij één keer. Bron tekst en foto: Voetbalprimeur.nl

2 Comments

  1. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

    17 december 2012 at 12:41

    Eén keer scoren in 37 wedstrijden… Ben ik nou gek of is dat nou echt wat AZ zoekt!? De twee (door velen terecht bekritiseerde) flankaanvallers hebben dit seizoen allebei welgeteld één keer gescoord tot nu toe. En op het middenveld scoorden alleen Adam Maher en de toch ook niet zo geliefde Falkenburg meer dan één keer. Moet AZ niet eens op zoek naar meer scorend vermogen!? Het is dat Altidore het net weet te vinden anders zou de stand op de ranglijst veel lager zijn nu met zo dramatisch weinig doeltreffende spelers.

  2. Mike

    17 december 2012 at 20:56

    Goeie speler hoor maar net wat KeesK deze jonge scoort niet

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *