AZ misschien toch de tranfermarkt op

By
Updated: december 13, 2012

AZ kan momenteel niet aan de hoge verwachtingen voldoen. De ploeg van Gertjan Verbeek bivakkeert op een teleurstellende twaalfde plaats, waardoor versterkingen in de winterstop welkom lijken te zijn.

Dat er daadwerkelijk nieuwe spelers in Alkmaar te bewonderen zijn na de winterstop sluit technisch Earnest Stewart op de eigen website niet uit. “De mogelijkheden om ons te versterken zijn zeker aanwezig. We hebben de inkomsten en uitgaven nu redelijk in balans.”

Bij het aantrekken van versterkingen wil Stewart niet over één nacht ijs gaan. “We houden ons dagelijks bezig met de vraag welke spelers onze selectie eventueel kunnen versterken. Ik kan wel verzekeren dat dit niet op basis van paniek of emotie gebeurt. De spelers waar wij over nadenken, moeten passen binnen ons beleid om jonge talenten te halen die hier de volgende stap in hun carrière kunnen zetten.” Bron: Elfvoetbal

6 Comments

 1. Jeroen

  13 december 2012 at 09:42

  Laten we ajb dat woordje misschien maar weghalen. AZ MOET de transfermarkt op. Helaas kunnen we ook niet terugvallen op de jeugd, want die schijnen ook niet meer te kunnen voetballen. Dennis Haar heeft volgens mij ook nog elke wedstrijd een waardeloos team gehad.

  • NHN

   13 december 2012 at 15:21

   Precies:beloftenteam levert ineens niks meer af. Vreemd.
   Dus zul je wel moeten inkopen deze winter, want zo als we nu bezig zijn lukt het nooit.
   Vergeet effe die visie of filosofie, haal iemand die AZ aan punten kan helpen. Niet weer zo’n mickey-mouse talentje die wegwaait bij een scheet.

 2. Jay

  13 december 2012 at 11:58

  Maar AZ moet dan ook wel een speler kopen die direct een versterking is voor de huidige selectie, anders schiet het nog niet op. Gouweleeuw lijkt me dan wel een goeie, maar voor de rest loopt er alleen wat “talent” rond, waar je misschien pas later echt wat aan hebt.

 3. Max

  13 december 2012 at 14:42

  wildschut?

  • Jeroen

   13 december 2012 at 15:31

   Wildschut lijkt mij een fantastische versterking. Vooral links voor hebben we weinig kwaliteit. Gudmundsson is ook niet echt heel goed. Heeft soms wel wat leuke acties, maar scoort te weinig en heeft daarnaast ook niet veel assists opgeleverd. Wildschut is toch bankzitter bij VVV? Moeten we volgens mij voor een leuk bedrag kunnen ophalen. Past ook in de visie van AZ. Voor het middenveld Duarte ofzo? Kan dan concurreren met Elm links op het middenveld. Heeft ook een aflopend contract, dus zal ook niet veel geld moeten kosten.

 4. Gerrit Vooijs

  13 december 2012 at 18:32

  Gudelj is een naam die veel is gevallen. Linkermiddenvelder met body en technische bagage. Dan zou Elm naar achter moeten schuiven ten koste van Reijnen.

  Het mes snijdt dan aan 2 kanten: meer voetbal van achteruit want Elm wil naar voren voetballen en Gudelj voegt meer voetbalintelligentie en dynamiek aan het middenveld toe.

  Wildschut lijkt een 2e Beerens te worden: oneday fly………….
  Moet AZ weer een speler voor 2-3 miljoen aantrekken die, zelfs bij VVV, op eigen kracht geen basisplaats weet af te dwingen??

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *