AZ bevestigt interesse in Gouweleeuw

By
Updated: december 10, 2012

AZ heeft zijn vizier gericht op Jeffrey Gouweleeuw. De verdediger heeft bij sc Heerenveen een aflopend contract en Gouweleeuw liet al doorschemeren dat hij komende zomer elders een avontuur aan wil gaan. AZ hoopt de mandekker warm te maken voor een overgang naar Alkmaar.

“Hij is een jonge, talentvolle verdediger die bij ons aan een volgende stap in zijn loopbaan kan werken. Hij maakt bovendien al deel uit van Jong Oranje”, zegt Earnest Stewart, technisch directeur van de huidige nummer twaalf van de Eredivisie. Volgens het Algemeen Dagblad heeft AZ inmiddels al contact gehad met de jeugdinternational.

De 21-jarige Gouweleeuw is bezig aan zijn derde seizoen in de hoofdmacht van Heerenveen. Dit seizoen kwam de talentvolle achterhoedespeler tot dusver in vijftien competitiewedstrijden in actie. De twintiger was in die duels één keer trefzeker. Bron: Soccernews.nl

3 Comments

 1. Jeroen

  10 december 2012 at 09:33

  Laten we hopen dat hij nog interesse heeft in een overstap. Inmiddels zit er geen verschil meer tussen Heerenveen en AZ.

 2. Geert

  10 december 2012 at 15:35

  Lijkt me een prima versterking voor AZ, alleen hopen dat hij AZ ziet als een stap omhoog inderdaad… Hij hoopt waarschijnlijk op ajax/PSV/Twente

 3. Mike

  12 december 2012 at 10:56

  Ik snap ook niet dat hij die reijnen der maar in laat staan . Ik zie dan liever lam daar staan !

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *