Gefrustreerde Viergever: ‘Weer een tik’

By
Updated: december 9, 2012

AZ wist zaterdag wederom niet te winnen, ditmaal werd er met 0-0 gelijkgespeeld tegen Willem II. Verdediger Nick Viergever baalde zo erg, dat de kleedkamerdeur het moest ongelden.

“Normaal ben ik niet zo van frustratie uiten met slaande bewegingen of met mondig geroep, maar nu kwam het er gewoon uit. Dat zegt al genoeg voor mij persoonlijk dat ik dat doe. Vooral dat we deze wedstrijd weer niet gewonnen hebben, dat is zeer teleurstellend.”

“Dit had zeker de wedstrijd moeten zijn waarin we een ommekeer moesten krijgen in positivisme naar de groep toe dat we nog kunnen winnen”, gaat de mandekker verder tegen RTV Noord-Holland. “Dat is niet gelukt en dan zie je dat de kopjes weer naar beneden hangen.”

“Voor mij persoonlijk is dit weer een tik. Ik denk dat dat ook geldt voor de rest van de jongens. Dat je weer niet wint, is jammer. We willen graag weer naar boven kijken en het liefst weer naar het linkerrijtje toe. Als je deze wedstrijden weer niet wint, dan gaat dat wel knagen aan je”, besluit Viergever. Bron: Elfvoetbal

One Comment

  1. De echte supporter

    12 december 2012 at 21:54

    He he het werd tijd dat frustatie eindelijk naar oven komt. Die emotie kan misschien zorgen voor de ommekeer.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *