AZ weet ook niet te winnen van Willem II: 0-0

By
Updated: december 9, 2012

AZ heeft voor de vijfde keer op rij in eigen huis punten gemorst. De ploeg, die voor het laatst op 28 oktober een wedstrijd won, kwam ditmaal niet verder dan 0-0 tegen Willem II.

De teams maakten er een teleurstellend duel van, waarin de thuisploeg voor rust de overhand had. Dat leverde ook kansen op voor Beerens, Altidore en Maher, maar mede dankzij prima keeperswerk bleef een treffer uit.

Na rust werd AZ steeds slordiger en de bezoekers zorgden aanvankelijk voor het meeste gevaar. Nadat Van Buuren, Guyt en Joachim kansjes hadden gemist, perste AZ er nog een offensiefje uit. Altidore en Beerens wisten echter niet te scoren.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *