‘AZ denkt aan verdediger Gouweleeuw’

By
Updated: december 8, 2012

Jeffrey Gouweleeuw weet zich in de belangstelling van AZ. De verdediger liet eerder deze week weten te willen vertrekken bij sc Heerenveen.

Gouweleeuw wil het liefst al in januari vertrekken bij Heerenveen, maar ziet het ook niet als een straf om het seizoen af te maken in Friesland. “Maar ik heb ook geen voorkeur voor een bepaalde club. Ik sta overal voor open. Ik wil in elk geval ergens anders heen. Dat kan na dit seizoen zijn, maar ook al tijdens de komende winterstop”, vertelde hij tegen Voetbal International.

Waar vorig seizoen PSV en Ajax nog gelinkt werden aan Gouweleeuw, zou nu AZ een poging willen wagen om de jeugdinternational weg te halen bij sc Heerenveen. De Alkmaarders zitten na het vertrek van Niklas Moisander naar Ajax niet dik meer in de centrumverdedigers. De vraag is echter of Gouweleeuw financieel haalbaar is voor de ploeg van Gertjan Verbeek. Bron: Voetbalprimeur.nl

2 Comments

 1. Mike

  8 december 2012 at 10:32

  Kom maar alles beter wat we nu hebben rond lopen, Maar meer dan 1,5 Miljoen zal AZ niet betalen dus het is afhankelijk wat heerenveen voor hem wilt hebben

  • Jeroen

   8 december 2012 at 13:03

   Denk sowieso dat het verstandig is om onze verdediging te versterken. Weet alleen niet of Gouweleeuw AZ een stap hoger zal vinden. Daarnaast hebben we niet heel veel geld, dus is hij uberhaupt wel haalbaar?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *