AZ selectie snakt naar een overwinning

By
Updated: december 7, 2012

Zaterdag tegen Willem II kan de trainer nog niet beschikken over de geschorste Dirk Marcellis. Zijn vervanger is deze keer Mattias Johansson. “Willem II speelt met drie aanvallers, dus heb ik een echte rechtsback nodig. Thomas Lam heeft het tegen FC Utrecht goed gedaan, maar heeft nog nooit echt rechtsback gespeeld. Die optie heb ik dus niet eens overwogen.”

“Willem II zal met vertrouwen naar Alkmaar afreizen na hun overwinning tegen sc Heerenveen”, denkt Verbeek. “Succesbeleving geeft namelijk vertrouwen. Ik merk dat mijn jongens ondanks de recente nederlagen ook nog steeds vertrouwen hebben. Vorige week verloren we van FC Utrecht, dat knap zesde staat. Die wedstrijd konden we echter gewoon winnen. Dat weten de spelers ook. Ze snakken naar een goed resultaat, dat de dingen waarop we trainen uitmonden in een klinkende zege.” Bron: AZ.nl

3 Comments

 1. Jeroen

  7 december 2012 at 14:56

  Wij snakken ook weer eens naar een mooie overwinning. Helaas kan ik niet naar het stadion, maar ik mag toch hopen dat de selectie de fans een reden geeft tot een feestje.

 2. De echte supporter

  7 december 2012 at 17:43

  Az selecie snakt naar een overwinning? Ik denk de supporters, wij moeten dit allemaal maar aanzien en hebben geen grip op het spel. De spelers wel.

 3. NHN

  8 december 2012 at 13:18

  Precies,ik denk dat we als supporter meer aan het knarsetanden zijn. Spelers maken idd zo’n “het zal wel” indruk. Misschien denken ze er niet allemaal zo over,maar het blijft een slap zootje. En dat frusteert me mateloos.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *