El Hamdaoui: ‘Moeilijker in scoringspositie te komen’

By
Updated: maart 24, 2009
El Hamdaoui: 'Moeilijker in scoringspositie te komen'

Het is alweer een maand geleden dat El Hamdaoui een doelpunt maakte. De Alkmaarse spits heeft daar wel een verklaring voor: “Voor mij wordt het sowieso steeds moeilijker om in scoringspositie te komen. De tegenstanders reageren anders op mij,” aldus de spits.

Tijdens de komende interlands hoopt El Hamdaoui weer eens doeltreffend te zijn. “De wedstrijd tegen Gabon wordt ook zwaar voor mij. Afrikaanse verdedigers zijn allemaal fysiek sterk. De focus ligt niet alleen op AZ. We spelen met Marokko voor volk en vaderland, dus ik kan het niet rustig aan doen. Of ik een doelpuntje ga meepikken? Laten we het hopen.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *