Stewart ontkent concrete interesse in Terrence Boyd

By
Updated: november 29, 2012

Stewart ging vandaag in op een supportsvraag of de speler Terrence Boyd een mogelijk optie is voor AZ. Enkele weken geleden werd namelijk gemeld dat AZ concrete interesse zou hebben in de Duitse Amerikaan.

‘Dit is wel heel toevallig. Ik heb laatst een e-mail gekregen van iemand die deze Terrence Boyd bij ons aanbood. In de bijlage van de mail zaten heel positieve scoutingsrapporten, waarschijnlijk van de man zelf. Het gebeurt heel vaak dat een belangenbehartiger een speler bij clubs aanbiedt en daarna de media opzoekt. Die nemen het nieuws klakkeloos over, zonder het bij de clubs te checken. Ik lees soms over vermeende belangstelling van ons voor bepaalde spelers, terwijl ik hun naam niet eens ken. Dat is puur om de speler te promoten. De mail over Boyd heb ik doorgestuurd naar ons scoutingsteam. Wij nemen alle tips mee, want het kan nooit kwaad. Maar om nou te zeggen dat wij hem specifiek gescout hebben, nee. Hij staat wel in onze uitgebreide database. We verblijven met ons scoutingsteam namelijk regelmatig in Oostenrijk, Zwitserland en Scandinavië. Ik ben er trots op dat wij altijd worden genoemd in rijtjes met clubs. Dat betekent dat onze scouts wereldwijd een goede naam hebben.’ Bron: AZ.nl

One Comment

 1. Mike

  29 november 2012 at 20:04

  Toch raar dat hij dan wel nu opeens zegt dat ze in Oostenrijk en Zwitserland scouten dat hebben ik ze volgens mijn nooit hoor zeggen alleen Nederland, België en Scandinavië.
  Ik heb ook nog wel een paar namen voor hem die interessant zijn voor AZ Door sturen ? 😉

  In Noorwegen: Jonas Svensson, Jo Inge Berget, Ola Kamara en Erdin Demir

  In Zweden : Miiko Albornoz, Pontus Jansson, Niklas Hult, Viktor Claesson en Oscar Hiljemark

  In Denemarken: Nicklas Helenius, Kasper Kusk, Jores Okore, Mads Albaek, Nicolai Jorgensen en Casper Sloth

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *