‘Feyenoord kon Henriksen niet betalen’

By
Updated: november 28, 2012

Feyenoord heeft nog altijd problemen op de transfermarkt. Afgelopen zomer werden onder meer Wesley Verhoek, Graziano Pellè, Joris Mathijsen, Lex Immers, Daryl Janmaat, Ruud Vormer en John Goossens aangetrokken, dat gebeurde echter allemaal transfervrij of op huurbasis. De Rotterdamse club had ook belangstelling voor onder meer Markus Henriksen en Alfred Finnbogason, financieel was hun komst echter niet mogelijk.

Henriksen, international van Noorwegen, stond op het verlanglijstje van Feyenoord. Technisch directeur Martin van Geel moest echter machteloos toekijken hoe AZ twee miljoen euro betaalde voor de middenvelder, meldt het Algemeen Dagblad. Een bedrag dat Feyenoord ook in de komende jaren niet kan betalen voor een nieuwe speler. De twintigjarige rechtspoot speelde inmiddels al tien competitiewedstrijden in het shirt van AZ. Bron: Voetbalprimeur.nl

6 Comments

 1. Nelis

  28 november 2012 at 09:51

  Nou moet hij nog even het verschil maken…

 2. Peejee

  28 november 2012 at 10:48

  Ben ook nog steeds niet onder de indruk van zijn ‘meerwaarde’.. Zal wel aan mij liggen…denk ik. Of heeft dit ook weer ‘tijd’ nodig..

  • Jeroen

   28 november 2012 at 11:36

   Ben ik met je eens, maar aan de andere kant wat is de meerwaarde van de complete selectie op dit moment?

 3. NHN

  28 november 2012 at 13:30

  Twee miljoen voor zo’n dagdromer…Het zal idd nog wel z’n tijd nodig hebben,maar ik heb ook nog niet kunnen ontdekken waarom deze gozer gehaald moest worden. Hij tikt een balletje mee, maar doet niks om boven het huidige (bedenkelijke) niveau uit te stijgen. Het is nog veel te vroeg om deze vent af te schrijven, maar ben niet blij met deze aankoop. Noorwegen, land van zeelui en Vikingen. Dit lijkt meer op een ballet-danser.
  Probleem is dat AZ nu geen tijd heeft, om mensen te laten rijpen. Omdat de samenstelling van het elftal niet klopt. Teveel lichtgewichten. In zo’n geval moet er iemand op staan. Maar dat doet deze Noorse knakker dus ook niet. Jammer.

 4. Mike

  28 november 2012 at 14:06

  Nou dan kijken jullie ook niet echt goed want Hendriksen is een van de beter speler op dit moment bij AZ. en deze jonge speelt ook met een gebroken hand hoor dat is niet echt lekker voetballen lijkt mijn. tegen Feyenoord speelden hij gewoon goed 9 van de 10 keer won hij zijn kop duels van Pelle. Deze jonge strooit met lange passen die ook bijna altijd aankomen. Ik denk dat jullie hem te veel met Rasmus Elm vergelijken alleen is deze jonge nog niet beslissend. Geloof mijn dit is een pareltje !!!!!!!!!!! let maar op over een jaartje !!!!!!

  • quando

   29 november 2012 at 19:52

   Beste Mike, Ik heb tegen Feijenoord toch echt een andere Henriksen gezien als in jouw ogen. Kijk de herhaling er maar eens op na. Bij beide Feijenoord doelpunten greep hij niet goed in op die positie.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *