AZ gaat schorsing Marcellis aanvechten

By
Updated: november 26, 2012

AZ legt zich niet neer bij een schorsing van verdediger Dirk Marcellis. De rechtsback kreeg zondag tegen Feyenoord de rode kaart voor een trap op aanvaller Jean-Paul Boëtius.

De aanklager van de KNVB wil Marcellis voor drie wedstrijden schorsen, waarvan één voorwaardelijk. Die eis, die maandagmiddag werd uitgesproken, wordt niet door de Alkmaarders geaccepteerd. Dat laat de club op zijn officiële website weten. Bron: Voetbalprimeur.nl

3 Comments

 1. broedkip

  26 november 2012 at 17:30

  Terecht. Voor deze overtreding is dit veel te zwaar. 1 Wedstrijd is ok. Zou dit ook kunnen komen dat ze AZ pakken omdat GJ Verbeek elke keer provocerend optreedt tegen de KNJB?

 2. NHN

  27 november 2012 at 11:49

  Mischien krijg je wedstrijd minder omdat die Boëtius niet geblesseerd raakte (telt meestal ook wel mee). Maar dan houdt het ook wel op denk ik. Vond het geen handige actie van Marcellis. Die het in mijn ogen (deze wedstrijd) wel aardig deed.

 3. Geert

  28 november 2012 at 10:47

  Veeeeel te licht gestraft!! Schors hem tot het einde van het seizoen en Reijnen ook!

  Maar even serieus, dit was natuurlijk helemaal geen rode kaart…. Werkelijk waar belachelijk! In de kuip had een scheidsrechter die rode kaart nooit aan een speler van Feijenoord gegeven, maar in Alkmaar kan je rustig met onterechte rode kaarten strooien zonder dat er echt op wordt gereageerd…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *