Schaars: ‘We waren slordig’

By
Updated: maart 23, 2009
Schaars: 'We waren slordig'

Gisteren slaagde AZ er niet in om tegen het verdedigende Feyenoord te scoren. Schaars heeft een spiegel voorgehouden en weet precies waar het aan heeft gelegen.

“We ware slordig, leden teveel balverlies”, aldus Schaars tegenover Elf Voetbal. “We speelden te gehaast en dan kun je het duel niet bepalen. Wat wij in de eerste helft lieten zien, mag niet gebeuren.”

Na thee te hebben gedronken kwam een erg sterk AZ terug. “We zijn niet in paniek geraakt in de rust. We weten dat we kwaliteit hebben en blijven zoeken naar een doelpunt. Het tempo ging omhoog, waardoor er een ritme ontstond, meer swung. Jammer dat het is geen overwinning heeft gebracht. Het was allemaal net-niet vandaag. Maar dat kan een keer gebeuren.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *