AZ wacht nog altijd op miljoen euro voor Pellè

By
Updated: november 23, 2012

Toon Gerbrands baalt van het feit dat AZ nog één miljoen euro moet ontvangen van Parma FC. De Italiaanse club nam Graziano Pellè in 2011 over van de Alkmaarders voor anderhalf miljoen euro, maar heeft tot nu toe slechts een half miljoen euro afbetaald. Dat meldt de directeur van AZ tegenover het Noordhollands Dagblad.

Momenteel wordt Pellè verhuurd aan Feyenoord, dat zondag tegen AZ speelt. “Een doelpunt van Pellè zou me pijn doen”, vertelde Gerbrands. “Feyenoord en Pellè valt niets te verwijten. Hun neem ik het niet kwalijk. Maar als je nagaat dat wij van Parma nog een miljoen moeten krijgen voor Pellè, snap je hoe het voelt als hij zou scoren.”

Doordat Parma het volledige transferbedrag nog niet betaald heeft, stapte AZ naar de FIFA. “Parma heeft al toegegeven dat onze informatie klopt. We zullen dus wel in het gelijk worden gesteld en Parma zal gestraft worden, bijvoorbeeld met uitsluiting voor Europees voetbal. Maar daar schieten wij niets mee op. Wij willen gewoon geld zien”, zo besloot Gerbrands. Bron: Soccernews.nl

3 Comments

 1. NHN

  24 november 2012 at 11:13

  Er moeten toch mogelijkheden zijn om dat geld over de toonbank te krijgen. Doorgaan met procederen. Je kunt wel doodleuk blijven stellen dat Feyenoord en Pelle niks te verwijten valt, maar ik zou toch maar eens naar de mogelijkheden kijken, wat er juridisch haalbaar is. Een deel van de huursom overmaken aan AZ oid?

 2. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  24 november 2012 at 20:35

  Straks speelt ie nog in het Italiaanse nationale elftal ook… Ik zeg AZ zet een wielklem op die voetballer!

 3. De echte supporter

  25 november 2012 at 11:04

  Az moet gewoon beslag leggen op de huursom die 010 betaald, dan hebbennwe vast een deel. Pelle zelf kan hier niets aan doen, dus een klem op hem is niet terecht

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *