Feyenoord breekt zegereeks AZ af

By
Updated: maart 22, 2009
Feyenoord breekt zegereeks AZ af

AZ is er niet in geslaagd thuis voor de dertiende keer op rij te winnen. De aanstaande kampioen moest met een punt genoegen nemen tegen Feyenoord: 0-0.

Beide ploegen schuwden in de gezapige eerste helft alle risico’s. Combinerend was AZ iets beter, maar Feyenoord kreeg, vooral via de beweegelijke Wijnaldum en Biseswar, de betere kansen. De beste was aan Makaay niet besteed. Hij schoot de bal langs Didulica, maar ook voorlangs.

AZ voerde de druk na rust langzaam op. Dat leidde tot een kans voor Schaars, maar Timmer sloeg zijn kopbal knap uit de uiterste hoek. Feyenoord en AZ kregen beide nog een grote kans, maar Bruins en El Hamdaoui zochten het doel te hoog.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *