Pellè zal niet juichen in Alkmaar

By
Updated: november 19, 2012

Graziano Pellè gaat volgende week met Feyenoord op bezoek bij zijn oude club AZ. Destijds kreeg de aanvaller in Alkmaar minder kansen op speeltijd dan nu in Rotterdam. “Bij AZ waren er heel veel goede spelers en werd er doorlopend gewisseld. Naast mij had de club met Mounir El Hamdaoui, Ari en Moussa Dembélé nog veel goede andere spitsen”, vertelt hij aan NUsport.

“Natuurlijk moet ik bij Feyenoord ook mijn plek verdienen, maar ik heb hier meer kans om dat ook daadwerkelijk te doen”, oordeelt Pellè. “Bij AZ heb ik vier fantastische jaren gehad, ook al was het niet altijd makkelijk. We waren jong en iedereen wilde spelen. Ik ben blij om de mensen daar weer te zien. Ik heb daar veel mooie dingen meegemaakt.”

Mocht Pellè scoren in Alkmaar, dan zal hij dat niet uitgebreid vieren. “Ik zal zeker niet juichen, uit respect”, benadrukt de huurling van Parma. “Het is de eerste keer dat ik daar terug ben en dan is het niet fraai als ik mijn doelpunt vier. Natuurlijk is het altijd leuk om te juichen, maar dan even niet.” Bron: Voetbalzone.nl

 

 

10 Comments

 1. Jeroen

  19 november 2012 at 10:59

  We moeten ze gewoon geen reden geven om iets te vieren. Scherp aan de wedstrijd beginnen en er bovenop zitten. Dan zouden we toch wel weer eens de drie punten moeten behouden in Alkmaar.

 2. Geert

  19 november 2012 at 13:22

  Dat zou toch wat zijn he…. Als Pelle scoort tegen AZ. Ik denk dat ik spontaan zou moeten lachen als hij scoort.

 3. Bart

  19 november 2012 at 15:12

  Minder grappig dat hij in feite nog voor 60%? eigendom is van AZ … Laat Feyenoord die huur naar AZ overmaken ipv naar Parma ….

 4. Michiel

  19 november 2012 at 18:15

  Die man raakte bij AZ geen pepernoot en nu schiet hij ze aan de lopende band er in…. En tegen het AZ in huidig vorm gaat hij er zeker weer een paar inschieten.

 5. hAnZ

  19 november 2012 at 19:28

  Tja, laten we er van uitgaan dat Pelle helemaal niet gaat scoren en dus ook niet MOET juichen.
  Wel uitkijken voor slipgevaar met al die vrouwelijke fans langs de lijn…..

 6. Mike

  20 november 2012 at 10:45

  Ik heb echt veel respect voor deze jonge dus hoop dat de AZ supporters hem ook warm onthaalt. Ik vergeet nooit meer dat hij zijn salaris af heeft gestaan aan AZ in de moeilijke tijden van AZ. Dan heb je een groot hart voor deze club wie van de voetballer zouden dat nog meer doen ? Geen een !!!!!!!!!!!!!!!

  • De echte supporter

   20 november 2012 at 21:39

   Mike ik ben het met je eens. Maar hij kwam niet uit de verf bij az, jammer

 7. AZforever

  21 november 2012 at 14:33

  Laten we hem zeker met open armen ontvangen. Overigens is het natuurlijk ook zo dat hij bij AZ eigenlijk geen kans kreeg. Hij had ook een paar aardige spitsen voor zich in de rangorde, zoals El Hamdoui, Dembele en Ari. Dit schat ik nog steeds hoger in.

  • Jeroen

   21 november 2012 at 16:23

   Lees net dat hij een blessure heeft en zeer waarschijnlijk niet kan spelen tegen AZ.

   • Gerrit Vooijs

    21 november 2012 at 20:19

    Pelle is uit voorzorg naar de kant gegaan, dus die speelt wel.

    Maar toch een kleine opsteker: Het duel staat onder leiding van Kevin Blom. Feyenoord heeft 1 x eerder dit seizoen een duel onder leiding van Blom gespeeld: Vitesse – Feyenoord 1-0 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *