Verbeek rekent Reijnen niet af op fout(en)

By
Updated: november 17, 2012

Etienne Reijnen ging vorige week de fout in tijdens het duel met ADO Den Haag. AZ liep daardoor tegen duur puntenverlies (2-2) aan, maar trainer Gertjan Verbeek wil zijn verdediger er niet op afrekenen.

Reijnen zal zaterdag tegen FC Groningen dan ook gewoon naast Nick Viergever in het centrum van de defensie staan. “Fouten maken is menselijk”, zegt Verbeek tegen RTV Noord-Holland. “Veel kwalijker vind ik het als hij aangeeft slap aan de wedstrijd te beginnen, zoals tegen PSV. Daar kan ik slecht tegen.”

Ook de trainer maakt fouten, vertelt hij zelf. “Ik stond deze week vast met mijn auto midden in de Amsterdamse Leidsestraat. Ik moet iets afgeven en lette dus niet op waardoor de tram op mij moest wachten. Normaal rijden er namelijk nooit auto’s in de Leidsestraat, dus ik had wel de aandacht”, grapte Verbeek. Bron: Voetbalprimeur.nl

5 Comments

 1. Jeroen

  17 november 2012 at 11:31

  Tja wat moeten we hiermee? Ik denk dat het nou toch wel eens duidelijk is dat Reijnen de zwakste schakel is in dit AZ. Als je die niet eens wilt vervangen, dan houdt het wel een beetje op.

 2. Mike

  17 november 2012 at 11:41

  Die gozer blijft maar fouten maken. Ik vind het nu echt tijd dat hy een ander de kans geeft .!

 3. NHN

  17 november 2012 at 11:55

  Hoop dat Groningen een off day heeft…

 4. AZFanatic

  17 november 2012 at 13:17

  Reijnen is te wisselvallig. Tegen Vitesse speelde hij een perfecte wedstrijd. Had bony in de tang. En de andere week maakt hij weer domme fouten. Had moisander ook altijd met ze domme overtredingen.

 5. Derek

  18 november 2012 at 23:16

  ik weet nog steeds niet wat we nou moeten met deze gast. vertrouwen houden of fouten afstraffen terwijl heel AZ wisselvallig speelt.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *