Klinsmann: ‘Altidore heeft te maken met ups and downs’

By
Updated: november 13, 2012

Jürgen Klinsmann, trainer van de Amerikaanse nationale voetbalploeg, grijpt de oefeninterland met Rusland aan voor een gesprek met AZ-aanvaller Jozy Altidore. De spits kreeg geen invitatie voor de laatste twee duels van de Verenigde Staten.

De Duitse bondscoach liet Altidore thuis omdat hij niet tevreden was over de jonge aanvaller in dienst van het nationale team. “En misschien een paar andere zaken uit eerdere maanden waarover ik niet gelukkig was”, citeert Voetbal International Klinsmann. Rondom het oefenduel met de Russen gaat de Duitser om tafel met Altidore om een en ander door te spreken.

Altidore kan uitgroeien tot een belangrijke speler bij Team US. “Hij heeft te maken met ups and downs. Dat is heel normaal. Als een mindere periode komt en ik hem niet selecteer, dan is dat niet het einde van de wereld. Maar het is ook een signaal om te zeggen: ‘Hey Jozy, misschien zijn er dingen die we niet leuk vinden’. Nu kunnen we weer met elkaar praten en zien hoe het verder gaat.” Bron: Voetbalprimeur.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *