Maher: ‘AZ presteert schandalig’

By
Updated: november 5, 2012

Adam Maher vindt het ongelofelijk hoe slecht AZ presteert dit seizoen in de Eredivisie. De Alkmaarders bivakkeren onderin het rechterrijtje en verloren dit weekeind van VVV. “Het is schandalig wat we gepresteerd hebben.”

De international had wel een verklaring voor de wanprestatie van AZ gisteren. “Na de pauze voerden maar weinigen hun taken meer uit. We moeten leren om meer geduld te hebben om de momenten af te wachten.”

De Marokkaan weigerde echter de hand in eigen boezem te steken, maar trainer Gertjan Verbeek wisselde zijn smaakmaker niet voor niets tien minuten voor tijd. “Ik ben een type dat nog wat kan forceren, maar vanaf de bank gaat dat niet. Maar het is de beslissing van de trainer.” Bron: Elfvoetbal.nl

4 Comments

 1. Ed

  5 november 2012 at 17:59

  Het is een algemeen bekend gegeven dat het tegen een puur defensieve ploeg moeilijk voetballen is, vooral als men er een handbalverdediging op na houd.
  Maar vaak is met het eerste doelpunt ook meteen de ban gebroken en vallen er meer.
  Ik vond de hele wedstrijd dat AZ in een veel te laag tempo speelde. Ik had constant het gevoel dat, als AZ het tempo op zou voeren, VVV zo weggetikt had kunnen worden.
  Goed positiespel is mooi voor de kijkers maar niet altijd effectief, men moet vanaf minuut 1 de tegenstander bij de strot pakken.
  En dan maar even geen oogstrelend voetbal, als je de wedstrijd maar wint.

 2. NHN

  6 november 2012 at 11:23

  Ben ik met je eens. Als je zo’n wedstrijd met 1-0 wint, en verder het kijken niet waard is, dan is het niet fraai, maar de punten blijven in elk geval in huis.
  Als het de spitsen niet lukt moet er iemand vanuit de 2e lijn kunnen schieten. Dat heb ik ook niemand zien doen.

 3. rucarni

  7 november 2012 at 17:01

  juist ja schandalig’ ………. eikels

 4. De echte supporter

  10 november 2012 at 23:03

  Waar ik mijn helmaal aan erger is de reactie van maher die ik hierboven lees. Andere deden hun plicht niet, hij kan nog wel wat breken.
  Neem me niet kwalijk. Ik heb geen idee waar hij die arogantie vandaan haalt. Ik heb hem nog niet speln op het nivo van vorig jaar. Laat hij eerst eens leren om ook naar zichtzelf te kijken. Ikmvind het een stees vervelende kereltje worden….. Ba wat een l…..l

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *