Rosheuvel wacht geduldig op zijn kans bij AZ

By
Updated: oktober 31, 2012

Mikhail Rosheuvel keerde afgelopen zomer terug bij AZ. De voormalige jeugdspeler van de Alkmaarders deed enkele seizoenen ervaring op in de Jupiler League, waarna AZ hem terughaalde.

De vleugelaanvaller hoopt vooral veel te leren in Alkmaar. Zijn eerste maanden onder trainer Gertjan Verbeek bevallen Rosheuvel goed. De flankspeler wacht geduldig op zijn kans. “AZ is veel groter, alles ligt een niveau hoger, maar langzaam maar zeker begint het te wennen”, vergelijkt Rosheuvel Almere City FC met AZ in gesprek met RTV Noord-Holland.

Rosheuvel kwam dit seizoen zes keer in actie in het shirt van de Alkmaarders. De volgende stap is een basisplek, maar alles op z’n tijd. “Dat is aan de trainer daar ga ik mij niet mee bemoeien. Ik blijf mijn best doen en dan wacht ik rustig op mijn kans”, aldus Rosheuvel. Bron text: Voetbalprimeur.nl bron foto: Soccernews.nl

2 Comments

 1. rucarni

  1 november 2012 at 19:15

  vindt hem nog beter als beerends hoor snel en gevaarlijk

  • Jeroen

   1 november 2012 at 21:30

   Nee joh! Beerens is een stuk beter. Hij speelt een erg goed seizoen tot nu toe. Ik zie dan liever Beerends op links en Rosheuvel op rechts. Heb namelijk nog steeds niet veel vertrouwen in Gudmundsson.. ondanks dat hij in het bekerduel alweer 2 keer heeft gescoord.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *